Täydelliset yhdessä: pannulla paistettu parsa ja raikas roseeviini


Minkä juoman valitsen pannulla paistetun parsan kanssa tarjoiltavaksi? Viiniasiantuntija Ilkka Sirén antaa suosituksen parsan kaveriksi.
Kuvat maahantuojat ja valmistajat, Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Pannulla paistettu parsa ihanan yksinkertainen ja herkullinen sesonkiruoka. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Pannulla paistetun parsan ohjeen saat täältä.

Täydellinen juoma pannulla paistetun parsan kanssa: Fogt What the Fogt -roseeviini 12,98 €

"Pannulla paistetun parsan kanssa on turha miettiä liikoja. Hyvän viinin valinta kulminoituu kolmeen asiaan: raikkaus, raikkaus ja raikkaus. Kuiva, pirteän mansikkainen ja hennosti pirskahteleva saksalainen roseeviini on varma hitti paistetun parsan kanssa, varsinkin jos parsa saa pannulla hieman väriä. Kokeile myös grillatun parsan kaverina." Vinkin antoi viiniasiantuntija Ilkka Sirén

Julkaistu: 29.5.2019