Maku

Täydelliset yhdessä: Omar-laskiaispullat ja aprikoosinen portviini

Täydelliset yhdessä: Omar-laskiaispullat ja aprikoosinen portviini
Minkä juoman valitsen Omar-laskiaispullan kanssa tarjoiltavaksi? Viiniasiantuntija Ilkka Sirén antaa suosituksen suosikkiherkun kaveriksi.
Julkaistu: 18.2.2020

Omar-laskiaispullat yhdistävät pehmeän pullan, kermavaahdon ja suussasulavan kermatoffeen vietteleväksi kokonaisuudeksi. Omar-laskiaispullaa maistettuasi et enää kaipaa hilloa tai mantelimassaa. Nappaa elämäsi parhaan laskiaispullan resepti tästä.

Täydellinen juoma Omar-laskiaspullille: Krohn Lágrima Fine White Port, 19,00 €

"Täyteläisestä Omar-kermakaramellista valmistettu laskiaispullatäyte on herkullinen tuulahdus pullatarjontaan. Tarjoile laskiaispullan kanssa lasillinen jääkaappikylmää valkoista portviiniä. Makean aprikoosinen, aavistuksen yrttinen ja mehevän hilloinen Krohn Lágrima Fine White Port sopii hyvin yhteen niin ikään makean kermatoffeen kanssa ja piristää viileänä tarjoiltuna kokonaisuutta. Usein laskiaispullia nautitaan kahvin kanssa. Vaikka portviini ja kahvi eivät ole parhaita ystäviä, niin väkevöity viini pitää pintansa kahvin vahvan maun kanssa. Jos kuitenkin maltat, tarjoile pullakahvit mieluummin vasta viinin jälkeen." Vinkin antoi viiniasiantuntija Ilkka Sirén.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »