
Täydelliset yhdessä: karamellipossu ja puolikuiva valkoviini
Minkä juoman valitsen karamellipossun kanssa tarjoiltavaksi? Viiniasiantuntija Ilkka Sirén antaa suosituksen aasialaisvivahteisen possun kaveriksi.
Jokavuotinen pohdinta on, mitä tehdä yli jääneelle kinkulle. Ratkaisu on mehevä karamellipossu! Joulukinkun jämät maistuvat ihan uudelle uppopaistettuna ja Aasiaan vivahtavan kastikkeen kera. Poimi ohje tästä.

Täydellinen juoma karamellipossulle: Peter Lehmann Layers White Blend, 14,55 €

"Makean mausteisessa karamellisoituneessa kastikkeessa pyöräytetyt possukuutiot kaipaavat kyytipojaksi runsaan aromaattisen valkoviinin. Puolikuiva australialainen rypälesekoitus pitää sisällään muun muassa Semillon-, Gewürtztraminer- ja Muscat-rypäleitä, jotka pitävät huolen, ettei viini jää maukkaan karamellipossun jalkoihin. Viinin luontainen jäännössokeri pelaa täydellisesti makean ja hennon tulisen kastikkeen kanssa. " Vinkin antoi viiniasiantuntija Ilkka Sirén.