Mistä on tavallisen täydellinen koti-ilta tehty? Nämä kuvat teidän kodeistanne kertovat kaiken

Mistä on tavallisen täydellinen koti-ilta tehty? Nämä kuvat teidän kodeistanne kertovat kaiken
Villasukkia, kynttilänvaloa ja kasa kenkiä eteisen matolla. Erä Afrikan tähteä ja keittiöstä leijaileva kanelipullan tuoksu. Tällaisia ovat tavallisten suomalaisten koti-illat!
Julkaistu: 9.11.2018

Vietimme lauantaina 10.11.2018 Suomen suurinta koti-iltaa, johon kuka tahansa sai osallistua – jäämällä kotiin. Tavallisten koti-iltojen kunniaksi pyysimme teitä jakamaan Instagramissa kuvia omista illoistanne. Saimme kuvia valtavasti, kiitos! Ja voi pojat, miten kotoisalta teillä kotona näyttääkään.

Oma sohva on maailman paras paikka

Päivän kiireiden jälkeen kotisohva kutsuu rauhoittumaan. Varpaiden päälle vedetään lämmin viltti ja avataan suosikkikirja tai telkkari. Mitä tässä hötkyilemään?

Ympärillä oma lauma

Puolisot, lapset, lemmikit ja ystävät – koti-iltaa on hauskinta viettää yhdessä tärkeimpien tyyppien kanssa. Tervetuloa kainaloon!

Villasukat lämmittävät varpaita ja sydäntä

Kun syksyn viima tunkee luihin ja ytimiin, villasukat pelastavat. Hauskinta on tietysti tassutella itse neulomissaan tai lahjaksi saaduissa sukissa.

Elävä tuli tekee marraskuusta kauniin

Onko mitään tunnelmallisempaa kuin syyshämärässä hehkuva tuli? Koti-illan kruunaa tuikkuasetelma sohvapöydällä, kynttilät ikkunalaudalla tai takassa rätisevä tuli.

Keittiöstä leijailee herkullinen tuoksu

Leffaillan popparit, itse tehdyt kanelipullat ja jumalaisen hyvä pizza. Koti-ilta vaatii tietysti herkkuja!

Kotona tehdään mitä huvittaa!

Jo saavat tiskit ja pyykit jäädä, nyt levitetään legot lattialle ja lautapelit pöytään! Vai kaivaisiko sittenkin ristikkolehden esiin? Ainakin pitää tanssia niin, että hiki valuu!

Jutun ensimmäinen kuva: Sari Kalliomäki.

Kommentoi »