8 söpöä leikkipaikkaa! Katso hurmaavat ideat lastenhuoneen sisustukseen
Sisustus
8 söpöä leikkipaikkaa! Katso hurmaavat ideat lastenhuoneen sisustukseen
Lastenhuoneissa ovat omiaan kierrätetyt puukalusteet ja tilaa säästävät seinähyllyt. Niin maanläheiset kuin kirkkaatkin värit sopivat monenikäisten lasten huoneisiin.

1. Uniikki lelupiste

1920-luvun art deco -hylly on persoonallinen ja värikäs lelujen säilytyspaikka. Roomagesta hankittu hylly on tukevaa tekoa. Sebran sänky on päästävedettävä. String Pocket -hylly sopii pikkulelujen säilytykseen. Seinän alaosassa on Teknoksen maalisävy T1064.

2. Tilaa aarteille

1960-luvun rivitalokodin lastenhuoneessa on muunneltava String-hylly, jossa on työtaso sekä paikat Arne-pojan legohahmoille ja kirjoille. Tuoli on Vitran Eames DSW, säilytyskorit ovat Mifukon. Sileä matto on paras leikkialusta. Samankaltainen paperinaru-puuviIlamatto on Formen Väre.

3. Oma pesä

Poikien makuusopen runko on tehty Ikean Mydal-kerrossängystä. Sänkyyn on vaihdettu ylin poikkilauta, jotta on saatu tarvittava tuki vanerille. Asukkaat ovat itse tehneet vaneroinnin. Sängynaluslaatikot ovat Ikean Vardöt, dinotyynyt H&M Homen, kuusityyny on Fine Little Dayn.

4. Telttailua mäntymetsässä

Sandbergin Pine-tapetti tuo luonnon lastenhuoneeseen, jossa leikitään ja nukutaan tiipiissä. Entiset päiväkodin kalusteet, messinkihylly ja Ariksen lat­tia­valaisin löytyivät Torita. Desson tekstiililaatat ovat sopivan sileä leikkialusta legojen rakenteluun. Kurkkaa lapsiperheen moderniin japandi-kotiin! 

5. Ikuinen kesä

Kesäkodissa oleva lastenhuone on hurmaavan romanttinen. Sienijakkara on Salakaupasta ja jalkavalaisin Ikean. Kattovalaisin on Tord Boontjen Midsummer Light. Antiikkisänky on Fasaanista. Ikuisen kesän tuo Boråstapeterin Jubileum-malliston Flora-tapetti.

6. Sopivalla tasolla

Osaksi maalattu seinä sopii pienen lapsen mittasuhteisiin, sävy Tikkurilan X420 Neito. Juuttimatto on kestävä leikki­alusta ja teltta lasten ikisuosikki. Kalusteet ovat Vekestä.

7. Puuteria lattiasta kattoon

Naantalin asuntomessuilla Kastelli Kultarannan lastenhuone hurmasi puuterisella tunnelmallaan. Leikkisät Rabbit-tuolit ja pöytä ovat Emilia Kareninan/EK for kids. Sänky ja katos, petivaatteet ja seinätarrat sekä säkki­tuoli ovat Lil Decorista. Matto on H & M Homen, Belle-riippu­valaisin Innoluxin.

8. Mielikuvitusta ruokkiva oma soppi

Oho, mikä sänky! Lapset osallistuivat majasängyn ideointiin, joka tilattiin puuseppä Juhan Mikonella. Liukumäki oli molempien suurin haave. Artekin lastenkalusteet ovat perheen äidin Annaleena Hakolan lapsuudenkodista. Bumling-valaisin on Ateljé Lyktanin, matto Sera Helsingin. Kurkkaa Hakolan värikkääseen kotiin!
Kommentoi »