Sisusta kesäkoti raidoilla ja ruuduilla
Sisustus
Sisusta kesäkoti raidoilla ja ruuduilla
Päivitä kodin sisustus raidallisella tapetilla tai ruudullisilla tekstiileillä. Keittiötekstiileistä tutut ruudut ovat muotia myös olohuoneessa.
26.5.2016
 |
Avotakka
Tee kesäinen petaus raidallisilla lakanoilla. Lakanoiden leveät raidat saavat sängyn näyttämään kokoaan suuremmalta. Raikas Sidney-pussilakanasetti, Ellos Home.

Pystyraitainen tapetti saa huoneen vaikuttamaan korkeammalta kuin se on. Seinäpaneeli antaa ryhtiä huoneeseen ja on harmoninen tausta ruokapöydälle. Carl -tapetti, Sandberg.

Ruudullinen keittiöpyyhe on klassikko. Nyt kuosista on tehty ihana deniminsininen versio. Eskimo-pellavapyyhe, Lapuan Kankurit.
Huoneeseen ryhtyiä antava ruututapetti sopii hyvin työ- tai kodinhoitohuoneeseen. Ruututeemaa voi korostaa vielä laatikkomaisilla hyllyillä. Rebel Wallsin Passion-kokoelman tapetti, Tapettitaivas.
Raidallinen matto terävöittää sisustusta, vaikka siinä on samat harmaan sävyt kuin sisustuksessa. Sohva on tässä huoneessa tilanjakajana ja matto on sijoitettu kekseliäästi vain puolittain sohvan alle. Hamppumatto ja kalusteet, House Doctor.

Vintagesohvan ilme raikastui kun sen istuintyynyt verhoiltiin ruudullisella kankaalla.  Mustavalkoisiin kankaisiin yhdistetään nyt sinisiä kuoseja. Sit On Me Pouf Square- sekä  Bumble- ja Pearl Peru-nappityynyt, Oyoy.

Lue lisää:

Kommentoi »