5 tapaa pedata sänky
Sisustus
5 tapaa pedata sänky
Sängyn voi pedata monella tavalla – tai jättää petaamatta kokonaan!
Julkaistu 8.7.2014
Avotakka

1. Kaikki piiloon

Perinteinen päiväpeittopetaaja haluaa lakanansa tiukasti piiloon. Kun peiton helmat vielä taitetaan patjan alle, sängyn kauniit jalat pääsevat näkyviin. Symmetrisesti asetelluilla koristetyynyillä on tässä klassisessa tyylissä tarkka marssijärjestys.

2. Tusinan verran tyynyjä

Tämä ei ehkä ole petaavien miesten mieleen, sen verran tarkkuutta vaaditaan tyynyjen sijoittelussa. Nukkumistyynyt jätetään alimmaisiksi ja niiden eteen kootaan näyttävä setti erikokoisia koristetyynyjä, jotka pienenevät sängynpäätyä kohden. Eksoottiset peitteet luovat tunnelmaa.

3. Huoleton puolipetaus

Klassinen petaus muuttuu raikkaan moderniksi, kun päiväpeitto jätetään puoleen väliin sänkyä ja tyynyt nostetaan nojaamaan sängynpäätyä vasten. Kuosilliset lakanat tuovat raikkaan väripilkun muuten valkoiseen makuuhuoneeseen.

4. Melkein kuin hotellissa

Puoliksi auki taitettu petaus on kutsuva ja tuttu monesta hotellista. Tämä toimii ehdottomasti parhaiten, kun täkkejä on vain yksi ja sen väri poikkeaa riittävästi päiväpeitosta. Kuviollisilla koristetyynyillä on lisätty olohuonemaisuutta ja kontrastia petaukseen.

5. Sopivasti rypyssä

Rento petaus näyttää siltä, että sängyssä olis juuri pötkötelty, vaikka itse asiassa look on tarkkaan harkittu. Pehmeät pellavalakanat kuuluvat ehdottomasti tyyliin ja tyynyt saavat näyttää luonnollisesti paikkansa löytäneiltä. Päiväpeitto ja torkkuhuopa ovat sopivasti kurtulla.

Lue lisää:

1 kommentti