Sisusta boheemisti kasveilla
Piha ja puutarha
Sisusta boheemisti kasveilla
Tummat kukkakuviot, rehevät viherkasvit ja vihreänharmaat seinät – näistä aineksista syntyy trendikäs boho botanical -tyyli. Katso kuvat ja lue vinkit tyylin luomiseen!
9.2.2017
 |
Kotivinkki

Rehevän tyylin ydintä ovat runsaat mutta harkitut asetelmat. Sirot lasiesineet vuorottelevat rustiikkisten ruukkujen kanssa. Yksittäiset kukat ja taimet ryhmittävät hyllyasetelmia. Isolehtiset kasvit, kuten kuvan peikonlehti ja enkelinsiipibegonia, luovat runsautta boheemiin viherkeitaaseen.

Maksimoi viherrys ja ripusta seinälle kasviaiheisia tauluja ja julisteita.

Näin teet tyylin

  • Rottinki, iso- ja pienilehtiset viherkasvit, koristelintuhäkit, ötökkätaulut ja puutarhasta lainatut säänpieksemät kukkapöydät muodostavat kerroksellisen tyylin kivijalan. Sekoita ennakkoluulottomasti uutta ja vanhaa. Älä säikähdä maalitahroja tai tavaroiden kuluneisuutta: se kuuluu asiaan.
  • Sametti ja rouhea räsymatto lyövät kättä tässä materiaaleja iloisesti sekoittelevassa tyylissä. Ripaus hempeyttä, kuten puuteroitua vaaleanpunaista väriä, pehmentää ja muodostaa herkullisen väriparin vihreän kanssa.
  • Panosta yksityiskohtiin. Kasviotaulut ja itämaista henkeä huokuvat saviastiat viimeistelevät runsaan mutta harkitun rentouden.
  • Tyyni harmaanvihreä seinä antaa upean taustan runsaalle sisustukselle.  Kokeile Tikkurilan värikartan sävyä Mentoli J442.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »