Sisusta boheemi parveke
Sisustus
Sisusta boheemi parveke
Mitä jos uudistaisit parveketta boheemilla otteella? Somista se vaihteeksi maanläheisillä sävyillä ja rakenna patjoista pieni löhönurkka. Pari helppoa kasvia viimeistelee tyylin.

Yrttiseinä säleiköstä

Rakenna yksinkertaisesta puusäleiköstä näyttävä paikka yrteille. Maalaa säleikkö haluamaasi sävyyn spraymaalilla. Kiedo terrakottaruukkujen ympärille juuttinarua, solmi ja sido päät lenkiksi. Ripusta  ruukut säleikköön metallikoukkujen avulla. Seinälle ripustettava yrttitarha sopii myös pienelle parvekkeelle.

Eksoottista seinätaidetta

Terassin tai parvekkeen seinämä on mainio pohja tilataiteelle. Luo tunnelmaa erilaisilla koriesineillä ja roikkuvilla yrtti- tai kukkakimpuilla. Ne näyttävät kauniilta kuivinakin.

Pieni on kaunista

Kuka on sanonut, että parvekkeen pitää olla viherkeidas? Unohda suuret ja työläät istutukset ja tyydy pienempään. Muutama yrtti somassa korissa tuo tilaan tuoksuvan tuulahduksen etelää.

Kietaise putkilotyyny

Ompelutaidotonkin osaa tehdä tämän: Leikkaa kankaasta suorakaiteen muotoinen pala. Ompele se yhteen pitkältä sivulta, nurjat puolet vastakkain. Käännä, täytä vanulla ja solmi päät kiinni kivoilla naruilla.

Suosi sommitelmia

Boheemi tyyli syntyy harkitun huolettomista yhdistelmistä. Käsin tehtyä keramiikkaa, muutama eleetön kukka tai oksa ja pari sulavalinjaista kippoa riittävät pöytäsommitelmaksi.

Nurkkaus taivasalle

Kauniina kevätpäivänä oleskelunurkkaus rakennetaan sinne, missä aurinko paistaa. Ota kirja kainaloon, eväät tarjottimelle ja pari tyynyä mukaan. Istuinalustana toimivat vaikkapa paksut vesihyasinttitabletit.

 

Kommentoi »