Seinävaate tuo sisustukseen aivan uudenlaista eloa! Poimimme ihanimmat yksilöt Meillä kotona -kauppojen valikoimasta – löydä oma suosikkisi täältä
Mainos
Seinävaate tuo sisustukseen aivan uudenlaista eloa! Poimimme ihanimmat yksilöt Meillä kotona -kauppojen valikoimasta – löydä oma suosikkisi täältä
Seinävaatteet, kuten ryijyt ja makrameet, tuovat lämpöä ja fiilistä kodin sisustukseen. Tässä ovat Meillä kotona -kauppojen valikoiman helmet kodin jokaiseen huoneeseen.
Julkaistu 14.8.2020
Meillä kotona -kaupat

Seinävaate: 5 suosikkiamme

1. Rouhea ryijy palmunlehdistä

Kuivatuista palmunlehdistä ja juutista solmittu ryijy on yksinkertainen mutta kuitenkin näyttävä koriste, sillä sen koko on huimat 120 x 150 cm. Rouhea seinävaate sopii kauniisti makuuhuoneeseen tai olkkariin.

2. Siro seinäkoriste tilaan kuin tilaan

Yksinkertaisen sievän seinävaatteen jujuna ovat liukuvärjätyt puuvillanarut. Koristeessa on unisiepparin henkeä, ja sen korkeus on kokonaisuudessaan 75 cm.

3. Seinävaatteiden ilopilleri

Sateenkaariryijyn murretut sävyt tekevät siitä monen paikan kaunistuksen. Ryijy on villan ja puuvillan sekoitetta, ja siinä on valmiina puukeppi sekä ripustusnaru seinälle nostamista varten. Seinävaatteen mitat ovat 124 x 100 cm.

4. Miniryijy lastenhuoneeseen

Ystävällinen leijona vartioi lastenhuonetta tässä miniryijyssä, jonka mitat ovat 55 x 52 cm. Pieni seinävaate on kudottu villan ja puuvillan sekoitteesta.

5. Makramee huoneen keskipisteeksi

Nyt on komea! Liki metrin korkuinen makrameetyö kaunistaa koko huoneen ja sopii isoonkin tilaan. Seinävaatteen värinä on lempeä harmaaseen taittava ruskea, joten sävy istuu hienosti monenlaiseen sisustukseen.

Kommentoi »