Rimaa, paneelia ja rytmikästä raitaa! Ajankohtaisin materiaali sisustuksessa on kotoisa puu – 7 ideaa, joihin ihastuimme
Sisustus
Rimaa, paneelia ja rytmikästä raitaa! Ajankohtaisin materiaali sisustuksessa on kotoisa puu – 7 ideaa, joihin ihastuimme
Yksi viehättävimmistä ilmiöistä Tuusulan asuntomessukohteissa on puurimojen käyttö monipuolisesti seinissä, katoissa ja seinäkkeissä. Kun huomaa vielä kauniit erikoispaneelit, on selvää, että messujen kiehtovin materiaali on puu.
3.8.2020
 |
Meillä kotona

Tuusulan asuntomessuilla kävijä huomaa nopeasti, että erilaiset paneeliseinät, rimoista tehdyt sisäkatot ja seinäkkeet ovat tänä vuonna huipputrendikkäitä. Tässä muutama ratkaisu, joihin toimituksemme ihastui.

1. Viileän vaaleaa vaakaraitaa

Designtalo Purossa (kohde 13) keittiön kaapistoissa on käytetty hienosti rytmikästä vaakarimoitusta. Puusäleikköovet ovat massiivitammea, ja malli on A la Carte -keittiöiden Rigato, Keittiömaailma. Sisustussuunnittelija on Mikko Toppala.

2. Täydelliset yhdessä

Kun osaset toimivat yhteen, kokonaisuus on harmoninen. Grado Designin kaunis Kannel-portaikko on täydellinen pari rimoista valmistetulle rennolle Twise-penkille, jonka on suunnitellut Ville Kokkonen. Kohde 27 A, Duplio Tynell. Sisustussuunnittelu Sanna Piitulainen.

3. Puun juhlaa koko talo

Atrium-pihan ympärille rakennettu Hetena-talo on yhtä puun ilotulitusta. Erityisen kauniilta näyttää rimoista tehty sisäkatto. Sen valmisti Ovelus. Kohde 38, Finnlog Hetena. Sisustussuunnittelija on Heli Virtanen.

4. Korkean tilan lämmittäjä

Raikkaan vaaleaksi lakattu mäntypaneeli sopii upeasti vaaleaan, korkeaan tilaan. Dyyni-paneeli on Centin mallistoa. Paneelipinta akustoi ja tuo lämpöä sisustukseen. Vihreät rahit ovat Hakolan, sohva Adean sekä matto ja sohva Woodnotesin. Kohde 8 Ruuti Dekotalo. Sisustussuunnittelu Memmu Pitkänen.

5. Tyylikäs retrotuulahdus

Astetta tummemmaksi käsitelty rimakatto vie ajatukset muutaman vuosikymmenen takaisiin trendisisustuksiin. Tummien sävyjen ja mikrosementtilattian kaverina se näyttää upealta. Kohde 30, Jämerä Salmiakki. Sisustussuunnittelijat ovat Anna ja John Hart.

6. Wau-seinä

Mikä tunnelma! Lunawoodin valmistama Jukola 3D -tekstuuri on lämpökäsiteltyä mäntyä. Se antaa makuuhuoneeseen persoonallisen ilmeen. Kohde 27 A, Duplio Tynell. Sisustussuunnittelu Sanna Piitulainen.

7. Lämmin kylpy

Puun lämpö ja laattojen viileys kohtaavat erityisen kauniisti tässä kylpyhuoneessa, jonka suuret tehostelaatat ja kapea sormipaneeli ovat kuin luodut toisilleen. Katon ja saunan sormipaneeli on tervaleppää, Listatalo. Kohde 13, Designtalo Puro. Sisustussuunnittelija Mikko Toppala.

Juttuun korjattu 10.8. kohteen nimi sekä lisätty rimapenkin nimi ja suunnittelija.

1 kommentti