Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Ruoka

Pihvin paisto

Pihvin paisto on helppoa, kun liha on laadukasta. Harjoitus tekee pihvimestarin.

27.10.2010

Pihvin paisto – ohje:

  1. Ota pihviliha huoneenlämpöön ainakin puoli tuntia ennen paistamista. Kuivaa lihan pinta talouspaperilla ennen paistamista.
  2. Kuumenna paksupohjainen pannu kuumaksi. Laita pannulle tilkka öljyä ja voita. Pannu on paistovalmis, kun voi on kauniin ruskeaa.
  3. Jos haluat sisältä kokonaan punaisen­ pihvin, paista sitä 1 ½–2 minuuttia molemmin puolin. Puolikypsä pihvistä tulee, kun sitä paistetaan 2–3 minuuttia molemmilta puolilta. Kypsän pihvistä saa, kun sitä paistaa 4–5 minuuttia kummaltakin puolelta. Muista, että paistoaika riippuu myös pihvin paksuudesta.
  4. Ripottele paistetulle pihville suola ja mausteet. Voit myös hauduttaa pihviä kypsemmäksi kastikkeessa.
  5. Pihvin mausteiksi sopivat esimerkiksi vasta rouhittu mustapippuri, yrttisekoitukset, rosmariini, timjami ja chilirouhe.
  6. Hyvä pihvi ei odota ruokailijaa, nauti se siis heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt