Näin tehdään peseytymisestäkin elämys! Esittelyssä asuntomessujen kiinnostavimmat suihkutilat
Rakenna ja remontoi
Näin tehdään peseytymisestäkin elämys! Esittelyssä asuntomessujen kiinnostavimmat suihkutilat
Suihkussa ei enää pistäydytä nopeasti, vaan sielläkin halutaan viipyä ja rentoutua kuten saunassa. Mikkelin asuntomessujen parhaissa suihkutiloissa on toimivaa tyylikkyyttä, kauniina pintoja ja aitoa elämyksellisyyttä.
28.7.2017
 |
Meillä kotona

Tasokas ratkaisu

Unohda keikkuvat saippuakaukalot! Seinään muurattu, koko suihkutilan levyinen pesuainetaso on tyylikäs ja varmasti tarpeeksi iso. Kirjava mosaiikkiraita korostaa sitä komeasti muuten mattamustassa kylpyhuoneessa.

Kohde 1, Tunturikoivu

Tyyli hallussa

Miksi tämä suihku näyttää erilaiselta? Koska putket ja sekoittajat on integroitu seinän sisään. Ratkaisu on selkeä ja tyylikäs. Itse seinäänkin kannattaa kiinnittää huomiota. Se on suurimmaksi osaksi vuolukivimosaiikkia, mutta sekoittajien kohdalla onkin käytetty isoja laattoja. Hienostunutta!

Kohde 11, Kontion Toive

Saisiko olla elämyssuihku?

Löylyhuone on opittu valaisemaan hämärästi, mutta suihkuun mentäessä valaistus muuttuu aina silmiäraastavan kovaksi. Voisiko peseytymiseenkin saada pelkän hygienian lisäksi vähän elämyksellisyyttä? Tässä yksi ratkaisu: laatoituksen yläosassa on lasilaatoista ladottu boordi, jonka takana on ledinauha. Lopputulos on yllättävä ja ihana.

Kohde 13, Saimaan Aava

Puu tekee paluun

Puu kuuluu suomalaiseen saunaan, mutta pesuhuoneessa sitä ei juuri ole nähty 1970-luvun jälkeen. Puukuvioiset keraamiset laatat muuttavat tilanteen! Seinä on kuin erämaamökissä, mutta helppohoitoisuudesta ja hygienisyydestä ei silti tarvitse tinkiä.

Kohde 18, Casa Wellikulho

Mahdollisuus pulahtaa

Monissa asuntomessujen kylpyhuoneissa on suihkutilan lisäksi amme. Kuumien löylyjen jälkeen siihen voisi pulahtaa kuin järveen. Myös lapset nauttivat mahdollisuudesta päästä saunassa käydessä pulikoimaan veteen.

Kohde 19, Muuramen Helmi

Kommentoi »