Marjamehua ja mansikkahilloa! Tee itse etiketit mehupulloihin ja hillopurkkeihin
Tee itse
Marjamehua ja mansikkahilloa! Tee itse etiketit mehupulloihin ja hillopurkkeihin
On aika säilöä ja mehustaa kesän marjat! Pulloihin ja purnukoihin on hyvä laittaa päivämäärä ja siksi tarvitaan etikettejä. Tulosta malli tai tee ne alusta loppuun itse. Näin säilömistuotteesi myös näyttävät hurmaavilta ja niitä on kiva antaa lahjaksikin.
19.8.2017
 |
Unelmien Talo&Koti

Mehupullojen ja hillopurkkien etikettien taiteilussa on luovuus sallittu! Etiketit voi hyvin piirtää tai maalata itse, skannata ja tulostaa. Tällöin alkuperäinen versio on helposti monistettavissa ja valmiina myöhempää käyttöä varten.

Jos kaipaat selkeämpää tyyliä, kirjoita etiketin teksti koneella kivalla fontilla ja tulosta se. Leikkaa teksti irti pyöreään tai soikeaan malliin ja liimaa kauniille kuviopaperille.

Jos et halua ryhtyä taiteilijaksi, voit koristaa purkit ja purnukat näillä valmiilla etiketeillä. Lataa kuva pdf-tiedostona jutun lopusta ja tulosta se A4-kokoisena. Leikkaa sen jälkeen etiketit irti toisistaan. Kirjoita etikettiin tarvittavat tiedot, eli ainakin purkin tai pullon sisältö ja säilöntäpäivämäärä. Etikettien liimaksi sopii hyvin vaikka tapettiliisteri.

Itse piirretyt etiketit kannattaa tulostaa, etteivät taideteokset leviä kun pulloja tai purkkeja käsitellään. Tulostamalla alkuperäinen säilyy myös myöhempää tarvetta varten.
Kommentoi »