Luo kotiin hotellitunnelmaa 8 vinkin avulla
Sisustus
Luo kotiin hotellitunnelmaa 8 vinkin avulla
Levollinen hotellitunnelma syntyy yhtenäisestä värimaailmasta, laadukkaista materiaaleista ja harkiten valituista koriste-esineistä.
17.10.2016
 |
Avotakka

1. Pidä seinät ja lattiat vaaleina, jotta voit leikkiä irtokalusteiden ja esineiden väreillä. Muista kuitenkin käyttää värejä kurinalaisesti ja pitäytyä jotakuinkin yhtenäisessä väriskaalassa. Raikasta kokonaisuutta tehostevärein ilman, että ne pääsevät viemään pääosaa.

2. Valitse tekstiilit niin, että niiden sävyerot liukuvat vain hennosti toisistaan.

3. Suosi tekstiileissä aitoja ja laadukkaita materiaaleja, kuten taftia ja silkkiä. Myös ripaus nahkaa luo hotellitunnelmaa.

4. Käytä rohkeasti puuta niin kalusteissa kuin seinäpinnoilla. Esimerkiksi paneloinnit tuovat ylellistä lämpöä.

5. Käytä samoja pintamateriaaleja kaikissa huoneissa, koska se korostaa kodin harmoniaa ja antaa rauhallisen taustan kalustukselle.

6. Ajaton ja laadukkain materiaalein toteutettu sisustus kestää vuosikausia. Piristä ja korosta sitä lyhdyin ja kynttilöin.

7. Muhkeat petaukset ja helmalakanat ovat takuuvarmoja tapoja luoda ylellistä tunnelmaa. Iso määrä tyynyjä kruunaa kokonaisuuden. Sijoita isot tyynyt taakse ja pienet eteen.

8. Valitse koriste-esineitä harkiten; korosta niiden avulla persoonallisuuttasi, mutta pitäydy vähässä, ettei hotellitunnelma huku kaaokseen.

Lue lisää:

Kommentoi »