Lisää tunnelmaa olohuoneeseen
Sisustus
Lisää tunnelmaa olohuoneeseen
Kaipaako olohuoneesi syksyn myötä uutta ilmettä? Tässä helpot ideat, joilla luot olohuoneeseen tunnelmallisen sisustuksen.
Julkaistu 2.8.2016
Avotakka
Korvaa raskaat nojatuolit keveillä keinutuoleilla, joiden materiaalina on yhä muodikas rottinki. Grönadal-kiikkutuolit, Ikea. Huomaa myös komea patteri, joka on saanut uuden ilmeen grafiitinharmaalla maalilla.
Tummanvihreä on syksyn trendikkäin seinän väri. Vihreä rauhoittaa ja on tehokas tausta vaaleille kalusteille. Lazy-sohva ja Round-sohvapöytä, Hakola. Valokki-villamatto, Vm-Carpet. Olohuoneen must-kasvi on nyt kaktus, joka antaa tilaan ripauksen eksotiikkaa.
Tuikkuja ei voi koskaan olla liikaa. Niillä muutat tunnelman hetkessä kodikkaan hämyisäksi. Metalliset Bruno-tuikkuastiat sopivat myös pienten kaktusten suojaruukuiksi, Affari.
Tee olohuoneen nurkkaan kuvakollaasi. Yhdistele isoja ja pieniä kuvia sekä kehyksiä. Taulujen ei aina tarvitse olla silmien korkeudella, vaan niitä voi sijoitella ihan lattianrajaan asti, Bloomingville.
Koosta erilaisista ruukuista persoonallinen kokoelma kaapin tai senkin päälle. Yhdistä patinoituneita saviruukkuja metallinvärisiin ruukkuihin ja viimeistele kokonaisuus kauden muodikkaimmilla kasveilla. Seinän pehmeä hiekan sävy ei ole maalipurkista. Every Day Life -kokoelman Brilliant-tapetti, Borås Tapeter.
Sohvasta tehdään lokoisa pesä runsailla tyynyillä, taljoilla ja muhkeilla torkkupeitoilla. Tänä syksynä yhdistellään rohkeasti kukkakuoseja ja ruutukuvioita, Marimekko. Kodikkaan paneeliseinän voi toteuttaa vaikka Siparilan Struktuuri-sisustuspaneelilla.

Lue lisää:

Kommentoi »