Kotivinkki

Laulaja Hanna Pakarinen rentoutuu lauteilla ja avannossa – ”Huolet jäävät mereen"

Laulaja Hanna Pakarinen rentoutuu lauteilla ja avannossa – ”Huolet jäävät mereen"
Laulaja Hanna Pakarinen latautuu lauteilla, ja löylyistä hän hyppää avantoon. Kotona ei tarvitse olla omaa saunaa, kun Saunaseuran jäsenenä pääsee seuran saunoihin. Tässä jutussa hän kertoo, mitkä asiat tekevät elämästä parasta.
Julkaistu: 28.9.2020

Ihan paras oivallus

Jos ajattelen työtäni muusikkona ja artistina, olen hoksannut, että ei se ole niin vakavaa. Kymmenkunta vuotta sitä vain puristi mailaa, eikä osannut muuta miettiä kuin uran rakentamista. Kun sitten lapsen myötä elämään tuli muutakin sisältöä, tajusin, että voin ottaa rennommin työni kanssa.

Ihan paras valinta

Helsinkiin tullessani päätin, että jatkan puhumista Lappeenrannan murteella. Olen aina puhunut omaa murrettani, enkä ole halunnut luopua siitä. Mutta kun lähden Lappeenrantaan, huomaan, että siellä se nuotti tulee minulle vielä paremmin takaisin.

Ihan parasta arjessa

Huomaan, että mitä enemmän tulee ikää, sitä ihanampia rutiinit ovat. Olen vähän pulassa ilman niitä, varsinkin kun perheessä on koira ja lapsi. Teen kaiken tietyssä järjestyksessä, ja esimerkiksi munakkaan teen aina samalla tavalla.

Ihan paras tapa latautua

Lataudun parhaiten saunassa. Meillä ei ole omaa saunaa kotona, eikä sitä tarvitakaan. Olemme Suomen Saunaseuran jäseniä ja saunomme seuran saunoissa. Jo muutamassa tunnissa tuntuu, että saa sellaisen pikaloman. Hyppään jäiseen mereen ja sieltä nopeasti savusaunaan. Huolet ja murheet unohtuvat, ja taas jaksaa.

Ihan paras päivä

Haaveilen, että tulisi sunnuntaipäivä, jolloin päästään vihdoinkin käymään kylässä hyvien ystävien luona. Aina puhutaan, että tulkaa käymään, mutta sitten se jotenkin jää. Olisi hienoa mennä kylään!

Ihan paras satsaus

Nyt satsaan siihen, että olisin paljon puolitoistavuotiaan lapseni kanssa. Yritän asettua hänen asemaansa, ja pyrin siihen, ettei olisi niin kiire aikuisten juttuihin. Lapsi tykkää siitä, että lähdetään jonnekin, vaikka Helsingin upeaan kirjastoon Oodiin. Siellä saa juosta portaita. Ehkä se kirjakin jonain päivänä tarttuu käteen.

Paras…

Juoma: Huoneenlämpöinen vesi

Maku: Lakritsi

Tuoksu: Aviomies

Matkakohde: Mökki

Kulkupeli: Metro

Kännykkäsovellus: Kartat

Keittiöväline: Paistinlasta

Kirja: Pipsa Possu

Elokuva: Yksin Marsissa

TV-ohjelma: Remppa vai muutto Vancouver

Vaate: Villasukat

Kosmetiikkatuote: Schrammek-meikinpoistoaine

Musiikki: Aito iskelmämusiikki

Biisi: Tuu tuu tupakkirulla

Jäätelö: Lakritsijäätelö

Herkku: Täyteläinen punaviini

Kahvila: Twist Cafe Helsingin Kampissa

Kaupunki: Lappeenranta

Vuodenaika: Syksy

Huonekalu: Sänky

Kasvi: Orkidea

Aamupala: Munakas

Iltarutiini: Koiranruoka sulamaan pakastimesta

Kommentoi »