Avotakka

Neutraaleja värejä ja vintagehenkeä! Nämä 4 trendiä näkyvät lastenhuoneiden sisustuksessa juuri nyt

Neutraaleja värejä ja vintagehenkeä! Nämä 4 trendiä näkyvät lastenhuoneiden sisustuksessa juuri nyt
Lastenhuoneiden värimaailmassa suositaan nyt pehmeitä sävyjä ja seinillä hauskoja kuvatapetteja. Kalusteissa yhdistellään kekseliäästi uutta ja kierrätyslöytöjä. Kokosimme inspiroivimmat ideat Lohjan asuntomessujen lastenhuoneista.
Julkaistu: 28.7.2021

Lastenhuonetrendit – 4 kiinnostavaa poimintaa Lohjan asuntomessuilta

1. Vuodekatokset

Kattoon ripustettavat ja runsaasti laskostuvat puuvillakankaiset vuodekatokset sopivat pienten lasten ja teinienkin huoneisiin. Katos inspiroi lapsia majaleikkeihin.

Monipuolisen Maja-vuoteen katos on irrotettava ja sopii CF-sängyn runkoon. Tiipiiteltta ja villainen leopardimatto täydentävät leikkihuoneen hauskan sisustuksen. Kalusteet ovat Lastenhuone-verkkokaupasta. Sisustussuunnittelu Kia Design. Kohde 13, Jukkatalo Jalava.
Vauvansänky on sijoitettu ilmavasti huoneen nurkkaan. Katoksella saa kätevästi valosuojaa vauvan sängylle. Vuodekatos on Li’l Decorista, pinnasänky Jollyroomista. Säilytyskorit ovat Annon. Sisustussuunnittelu Sanna Siik-Keskisarja. Kohde 4, Kastelli Veistos.

2. Pehmeä väripaletti

Puuterinen roosa ja koralli sekä salvianvihreä ovat lastenhuoneiden suosittuja tehostevärejä. Tunnelma kohoaisi entisestään, jos huoneet maalattaisiin yhden seinän sijasta kauttaaltaan samalla värillä.

Murrettu vihreä on kaunis valinta lastenhuoneeseen. Pyöreäkulmainen Wood Mini -kerrossänky on Li’l Decorista ja matto Finarten. Pöytä ja jakkarat ovat kotimaisen Onni Designin. Kohde 6, Kastelli Plazia Järven sydän.
Korkea katos antaa vastapainoa matalille kalusteille. Kalusteet, tekstiilit ja juliste ovat Li’l Decorista. Matto on Finarten. Puuterisen värinen seinä on maalattu Tikkurilan sävyllä Y411 Pirtelö. Kohde 6, Kastelli Plazia Järven sydän.

3. Uutta ja vintagea

Kirpputorilöydöt ovat paitsi trendikkäitä ja ekologisia myös erittäin sopivia lastenhuoneeseen. Kestävän puusta tehdyn vintagekalusteen voi halutessaan maalata sopimaan uutena hankittujen kalusteiden väreihin.

Lastenhuoneen hulvattoman safaritunnelman on luonut kuvittaja Kaisa Kartela Kuuhunkurkottaja-tapetillaan, joka on K-Raudan Cello-mallistossa. Tapettiin sointuvat seinäkorit ovat vanhoja leipäkoreja. Puinen vuode ja rottinkikalusteet ovat kierrätyslöytöjä. Sisustussuunnittelu Kaisa Kartela. Kohde 15, Ainoa Fiksu.

4. Villit kuvatapetit

Isokuvioinen, hauska tapetti tekee lastenhuoneesta kutsuvan leikkitilan, jossa ei tarvitse miettiä, mitä seinälle piirtäisi.

Boråstapeterin Serengeri-tapetti sopii hyvin leikkien taustaksi. Rottinkikorit ja safarituoli ovat Ferm Livingin. Kohde 16, Designtalo Idyll.

Kommentoi »