Nyt juhlistetaan isiä ja isähahmoja! 5 lahjaideaa, joilla muistat päivänsankaria isänpäivänä
Mainos: Meillä kotona -kaupat
Nyt juhlistetaan isiä ja isähahmoja! 5 lahjaideaa, joilla muistat päivänsankaria isänpäivänä
Isänpäivää vietetään sunnuntaina 12. marraskuuta. Nappaa lahjaideat, joilla tuot hymyn rakkaan läheisen huulille.
27.10.2023
 |
Meillä kotona -kaupat

1. Oman elämän keittiömestarille

Jos isä viihtyy kokkailun ja leivonnan parissa, ovat laadukkaat keittiövälineet aina tervetulleita lahjoja. Tämä teräksinen uunivuoka on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs, ja siinä paistuvat niin kasvikset, kalat kuin kanakin. Ja eikun pöytään!

2. Lukunurkasta löytyvälle isälle

Kirjat ovat isänpäivän luottolahjoja. Yksi vuoden 2023 kirjatapauksista on ollut Ella-Maria Nuttin Pohjoisessa kahvi on juotu mustana, joka käsittelee vanhemmuutta, kasvamista ja perhesiteitä. Lue teos myös itse ja pidä siitä isän kanssa kirjakerho, sillä mikä olisi parempi lahja kuin yhteinen aika.

3. Luontoharrastajalle

Bird Silo on lintubongailijalle ehdoton lahja. Suomalaista designia oleva lintulauta täytetään viljasiilon tapaan ylhäältä, ja kuoritut auringonkukansiemenet sekä pähkinät asettuvat pikkulintujen syötäväksi. Kaunis lintulauta on hyvä asettaa esimerkiksi lempinojatuolia lähimpänä olevan ikkunan taa, jotta lintuja voi seurata vaivatta koko talven yli.

4. Tutkijaluonteelle

SAVU-viskinmaistelulasi on mitä kiinnostavin lahja, sillä siitä nauttiakseen ei tarvitse olla viskiharrastaja. Lasin on kehittänyt kemian tohtori Jari Tuominen, ja kehitystyöhön on osallistunut muun muassa Turun ja Helsingin yliopistot. SAVU-lasi on muotoiltu siten, että viskin alkoholihöyryt haihtuvat nopeammin, jolloin itse juoman aromit pääsevät loistamaan.

5. Menopeleistä pitävälle isälle

Erik Bruunin kuvituksella koristeltu juliste on lahja kaikille, jotka asuvat päivänsankarin kanssa samassa taloudessa. Graafikkomestarin teos ilahduttaa designin ystäviä, ja jos isä pitää autoista, koneista ja laitteista, ei lentokonetta mukaileva juliste ole haitaksi hänen seinällään.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useilta eri kauppiailta. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Kommentoi »