Suuria laattapintoja ja peilejä sekä graafisia väripareja – kurkkaa kylpyhuonetrendit, joilla saat pienestäkin tilasta ylellisen
Rakenna ja remontoi
Suuria laattapintoja ja peilejä sekä graafisia väripareja – kurkkaa kylpyhuonetrendit, joilla saat pienestäkin tilasta ylellisen
Kylpyhuoneissa näkyy nyt suuria kivilaattoja ja seinänlevyisiä peilejä, joiden avulla tilasta saadaan avara ja seesteinen. Suosikkivärit ovat tutut musta ja valkoinen, jotka luovat graafisen ilmeen yhdessä käytettynä. Kokosimme Tuusulan asuntomessujen kylpyhuoneiden kiinnostavimmat ideat.

Kylpyhuonetrendit Tuusulan asuntomessuilla – 4 ajankohtaista poimintaa

1. Näyttävät laatat

Suuret kivilaatat tekevät pienestäkin kylpytilasta ylellisen. Marmorikuviot ja läiskikkäät kuvioinnit ovat pinnalla. Kalanruotoladonta tummilla saumauksilla ja koristeelliset simpukkalaatat elävöittävät kylpyhuoneita.

Kylpytilan intensiivinen tunnelma on saatu aikaan Värisilmän monivärisillä Ghost Taupe -laatoilla (60 x 60 cm) ja ylellisellä allastasolla. Kvartsista valmistettu Silestone-allastaso on Cosentinolta. Kahvipavunväriset kaapistot ovat Kontio Livingin, hanat ja suihku Grohen. Sisustussuunnittelu Piia Kalliomäki. Kohde 25, Kontio Hill House.
Sävykkäässä pesutilassa on Sensin isot Wide Onice Beige -marmorilaatat. Lattiaa elävöittää kalanruotoladonta. Sormipaneeliverhous ja Lumitrendi-lauteet ovat tervaleppää. Sisustussuunnittelu Mikko Toppala. Kohde 13, Designtalo Puro.

2. Peilipinnat kasvavat

Viime vuoden messuilla suosittiin pyöreitä peilejä, mutta nyt ovat muodissa seinän levyiset peilit ja peilikaapit. Ne saavat tilan vaikuttamaan avaralta.

Modernin kylpyhuoneen suuri peili on sijoitettu tupla-altaan yhteyteen. Kylpyhuonekalusteet ovat Kontio Livingin ja pesualtaat Cosentinon Silestonet. Laatat ovat Värisilmän Ghost Grey. Sisustussuunnittelu Piia Kalliomäki. Kohde 25, Kontio Hill House.
Woodion puukomposiitista valmistettu Soft 60 -sarjan pesuallas kerää katseet valkoisessa kylpyhuoneessa. Seinästä seinään ulottuva laatikosto on A la Carten Inverno. Taso on kvartsia. Sisustussuunnittelu Mikko Toppala. Kohde 13, Designtalo Puro.

3. Tärkeät detaljit

Suihkutiloissa ilahduttavat kiinteät laskutasot ja telineet sampoopulloille ja saippuoille. Mattamustat ja messinginväriset suihkut ja hanat antavat kylpyhuoneille viimeistellyn ilmeen.

Valkoisia seiniä halkova musta suihkupari on upea näky. Sadesuihkut ovat Tapwellin mallistosta. Laattavalinta on Option 20 x 50 cm, valkoinen kiiltävä, ladonta vaakaan. Sisustussuunnittelu Linda Baki. Kohde 19, Sievitalo Kultakoivu.
Rakennuspiiskun pihasaunan lämpimän punertava puunsävy kohtaa upeasti pesutilan Artisan-laattaseinän, Värisilmä. Suihku on Tapwell Kupari, LVI Verkkokauppa. Sisustussuunnittelu Anna ja John Hart. Kohde 30, Jämerä Salmiakki.

4. Tuttu väriskaala

Kylpyhuoneiden suosikkivärit ovat valkoinen ja musta. Graafinen väripari toimii hyvin pienissä kylpytiloissa. Puuviilutetut mustat allastasot tuovat rouheutta valkoisiin kylpytiloihin.

Ylellinen kylpyhuone on laatoitettu Florimin kookkailla (80 × 240 cm) Exalt Cerim White -marmorilaatoilla, jotka on leikattu Abl:n kivileikkaamosssa. Blau Interiorin valmistaman tammiviilutetun kaapiston taso on samaa materiaalia kuin seinät. Seinästä seinään ulottuva Essis Collectionin peili lisää tilan tuntua. Musta hana on Volan. Sisustussuunnittelu Laura Seppänen. Kohde 7, HEVI kivitalo Lumitiikeri.
Suihkunurkkaukseen on saatu kiinnostavaa kolmiulotteisuutta Laattapisteen geometrisillä LPC Planet kuutio -lattialaatoilla ja seinälaattojen kalanruotoladonnalla. Bläk Tokyo -suihkuovi on Hietakari-Sandriffin ja musta suihku Tapwellin. Sisustussuunnittelu Anna ja John Hart. Kohde 30, Jämerä Salmiakki.

Juttua muokattu 20.8.2020 klo 10.05: Virheellinen tieto ensimmäisen kuvan laattojen mallista korjattu. Lisäksi kolmanteen kuvaan lisätty tieto laattojen mallista.

1 kommentti