Kukita talvinen koti
Sisustus
Kukita talvinen koti
Joulun kukka-asetelmat voivat olla myös herkkiä ja raikkaita. Poimi niihin kävyt, maahan pudonneet oksat ja havut. Tai leikkaa muutama puolukanvarpu.

Hurmaava kranssi kootaan henkarille. Taivuta pesulahenkari ympyrän muotoon. Kääri sanomalehteä ympärille ja sido rautalangalla. Pujota langan alle havua, puolukanvarsia ja valkoista callunaa. Lisää harsokukkaa ja ripusta oveen.

Kaunis ja helppo asetelma syntyy valkoisista hyasinteista ja kävyistä. Aseta kukat pohjalle ja täytä astia kävyillä. Siirrä hyasintit yöksi viileään, niin ne kestävät paremmin. Kastele niukasti.

Lehtikuusen muhkuraiset oksat ovat sisustajien mieleen.

Yhdistä tulppaanit varpujen kanssa. Leikkaa kukkiin tarvittaessa uudet imupinnat, ja kaada 10 cm vettä. Siirrä yöksi viileään. Nippu kukkia muuttuu kimpuksi, kun lisäät varpuja ja oksia.

Tuiki tuiki tähtönen

Oksat näyttävät erityisen hyvältä, kun ne istuttaa erikokoisiin, muhkean värisiin lasipulloihin. Ripusta oksille itse tehdyt ekotähdet. Tarvitset pahvia, vanhoja nuotteja tai kirjansivuja sekä liimaa. Malliksi käy piparkakkumuotti. Aseta nuotit tai kortit pahvin päälle, piirrä kuvio muotin avulla ja leikkaa. Liimaa nuotit pahviin. Tee pieni reikä nauhaa varten ja ripusta oksaan.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »