Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Ruoka

Kuivaaminen

Kuivaaminen on ikivanha, hyvä ja helppo säilöntämenetelmä.

9.8.2010
  • Maut, aromit, ravintoaineet ja värit säilyvät hyvin.
  • Veden haihtuessa tuotteiden mikrobitoiminta estyy.
  • Kuivattaviksi sopivat hyvin yrtit, marjat, hedelmät ja sienet.
  • Hyvä kuivauspaikka on lämmin (alle 50 astetta) ja kuiva.
  • Varsinaisen kuivurin sijaan kokeile kuivausta esim. leivinuunin, pattereiden, jääkaapin tai lattialämmityksen päällä tai jopa saunassa.
  • Paras kuivattujen marjojen säilytyspaikka on lasitölkki, rasia tai paperipussi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt