Rakkaudella Marren suunnittelemien jouluisten pompom-koristeiden tekeminen sujuu kaikenikäisiltä! Tilaa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketti nyt itselle tai lahjaksi
Mainos
Rakkaudella Marren suunnittelemien jouluisten pompom-koristeiden tekeminen sujuu kaikenikäisiltä! Tilaa Kotivinkin Kitty-tarvikepaketti nyt itselle tai lahjaksi
Veikeät pompom-koristeet ovat tämän joulun hitti! Tilaa Kotivinkin Kitty-boksissa tarvikkeet Tiktok-tähti Rakkaudella Marren suunnittelemiin pompom-joulukoristeisiin. Yhden boksin tarvikkeilla teet jopa 80 pompomia eli tupsua! Bokseja on rajoitettu erä.
14.11.2022
 |
Meillä kotona -kaupat

Kotivinkin Kitty on laadukas tarvikepaketti, jonka avulla teet monenlaiset käsityöt helposti ja vaivattomasti. Kitty sisältää kaiken tarvittavan ja helppolukuiset ohjeet. Tarvikkeet lähetetään sinulle tyylikkäässä Kitty-laatikossa – ilman toimituskuluja!

Tiktok-tähti Rakkaudella Marre on suunnitellut hauskat pompom-joulukoristeet yksinoikeudella Kotivinkin Kittylle.

Yhdestä Kitty-tarvikepakkauksesta saat tehtyä yli 80 pompomia. Pakkauksessa on mukana kaksi erikokoista tupsukehikkoa. Pompom-koristeita osaavat tehdä kaikenikäiset.

Tilaa tarvikepaketti tästä!

Rakkaudella Marre suunnitteli Kitty-tarvikepakkaukseen joulukuusen nauhan, tasseleita ja suloisia jouluomenoita. Lankojen väreinä on kahta eri punaista, vihreää ja valkoista – eli perinteisiä jouluvärejä.

– Valitsin pakettiin tamperelaisen Kaupunkilangan lankaa, joka on sataprosenttista akryylia. Sitä on miellyttävä käyttää, koska se on niin pehmoista. Lisäksi akryylilanka sopii kaikille, myös allergisille.

– Tarvikepaketissa on ohje sekä yksi- että kaksi­värisen pompomin tekoon. Halusin, että sinun luovuudellesi jää tilaa, joten valitsin väripaletin, josta voit tehdä mielesi mukaan joko villejäkin yhdistelmiä tai harmonisen ja selkeän kokonaisuuden, Marre toteaa.

– Toivon, että pompom-koristeiden tekeminen johdattaa jouluiseen tunnelmaan. Pompomeja voi askarrella vaikka glögin ja piparien äärellä. Pompomien tekeminen on helppoa ja sopii kaiken ikäisille, joten ne voi tehdä myös yhdessä lapsen tai muun läheisen kanssa.

Rakkaudella Marre suunnitteli Kotivinkin Kittylle pompom-nauhan, tasseleita ja jouluomenoita.

Kitty-­boksin tupsukehikoita voi käyttää monenlaisiin käsitöihin jatkossakin. Pompomeista voi tehdä myös esimerkiksi koruja, asusteita ja kransseja.

– Toivon, että näiden koristeiden askartelu tuovat Kittyn ostajalle käsityön iloa. Ole ylpeä omasta kädenjäljestäsi, kun ripustat koristeet kuuseen!

Kitty-tarvikepaketti sisältää kaiken tarvittavan pompom-koristeisiin. Saat laadukkaat tarvikkeet ja huolellisesti tehdyt ohjeet kauniissa Kitty-pakkauksessa. Kittyn kanssa onnistut!

Kommentoi »