Meillä kotona -kaupat

Lukutoukan toivelista! Hanki kirja joululahjaksi tai omaksi iloksi – tässä 6 tämän hetken kiinnostavinta suosikkiromaania

MAINOS
Lukutoukan toivelista! Hanki kirja joululahjaksi tai omaksi iloksi – tässä 6 tämän hetken kiinnostavinta suosikkiromaania
Joululahjapaketista paljastuvalla kirjalla onnistut ilahduttamaan tarinoita rakastavaa ystävääsi tai läheistäsi – tai mikset vaikka itseäsikin! Osta nyt kotimaiset ja ulkomaiset suosikkikirjat helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 5.12.2020

Kirja joululahjaksi: 6 suosikkia

1. Ilkka Remes: Kotkanpesä

Suomalaisen kirjallisuuden kulttihahmoksi noussut Ilkka Remes löytyy tuttuun tapaan suosikkilistauksen kärkisijoilta. Syksyllä ilmestynyt romaani Kotkanpesä vie lukijan dystopiseen todellisuuteen, jossa Suomi on liitetty toisen maailmansodan voittaneen Saksan pohjoiseksi kumppaniksi. Saksan ja USA:n välillä kiristyvät jännitteet alkavat kärjistyä kybersodassa, jota käydään niin sosiaalisessa mediassa kuin algoritmeilla: ”Kotkanpesä näyttää, millainen maailma olisi voinut olla – ja millaiseksi se voi taas olla tulossa.”

2. Tommi Kinnunen: Ei kertonut katuvansa

”Ei kertonut katuvansa on vaikuttava romaani pelosta ja luopumisesta, mutta myös naurusta ja silloin tällöin tuikkivasta yhteenkuuluvuuden tunteesta.” Tommi Kinnusen uudessa teoksessa neljä saksalaisilla vankileireillä pidettyä naista matkaa Norjasta kohti kotia poltetun Lapin halki. Toisen maailmansodan loppuun ajoittuva kirja nostaa esiin kysymyksen tehtyjen päätösten oikeellisuuden tai vääryyden sitomisesta aikaan. Miksi se, mikä sallittua eilen, on kiellettyä tänään? Millaisia ovat hetket, joina peruuttamattomia päätöksiä tehdään?

3. Delia Owens: Suon villi laulu

Suon villi laulu on huikea myynti- ja arvostelumenestys, jota muun muassa New York Times kuvaa "niin kauniiksi, että tekee kipeää". Kirjaa on myyty jo yli 8 miljoonaa kappaletta, ja se on noussut luetuimpien romaanien listoille ympäri maailmaa. Delia Owensin luoma tarina on yhdistelmä murhamysteeriä ja kirjan päähenkilön Kyan kasvutarinaa sekä lumoavaksi luonnehdittua luontokuvausta.
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

4. Tuomas Kyrö: En juhli, Mielensäpahoittaja

Tuomas Kyrön rakastetun hahmon 10-vuotista taivalta juhlistavassa En juhli, Mielensäpahoittaja -teoksessa ”vanha jäärä” vastaa kirjaa varten koottuihin suomalaisten mielipahoihin. Huumorilla tuttuun tapaan höystetystä kirjasta voi ammentaa Mielensäpahoittajan neuvoja erilaisiin elämässä eteen tuleviin hetkiin ja koitoksiin. Tämän jokainen Kyrö- ja Mielensäpahoittaja-fani haluaa kirjahyllyynsä!

5. Elena Ferrante: Aikuisten valheellinen elämä

Napoli-sarjallaan suursuosioon ponnahtanut Elena Ferrante jatkaa myyntilistojen kärjessä uutukaisellaan Aikuisten valheellinen elämä. Suosikkisarjan tavoin Napoliin sijoittuvassa romaanissa seurataan Giovannan elämää lapsuuden lopussa, aivan aikuisuuden kynnyksellä. Kasvukertomuksen keskiössä ovat Ferranten tutut teemat: naiseus, ystävyys ja raaka rehellisyys.

6. Ken Follett: Tuli ilta ja tuli aamu

Ken Folletin uutuuskirja Tuli ilta ja tuli aamu kuljettaa lukijan sivuillaan aikamatkalle keskiajan Englantiin. Elämyksellinen seikkailu vilisee kiinnostavia hahmoja ja jännittäviä käänteitä. Tapahtumapaikkana on kuvitteellinen Kingbridgen kaupunki, jonka Follet loi jo vuonna 1989 historialliseen esikoisromaaniinsa Taivaan pilarit.
Kommentoi »