Meillä kotona -kaupat

Kotibrunssi, kermanväriset lakanat ja koukuttava romaani! 7 poimintaa, jotka tekevät kiireettömistä aamuista entistä ihanampia – osta tuotteet omaksesi nyt

MAINOS
Kotibrunssi, kermanväriset lakanat ja koukuttava romaani! 7 poimintaa, jotka tekevät kiireettömistä aamuista entistä ihanampia – osta tuotteet omaksesi nyt
Poimimme 8 tuotetta, jotka nostavan rauhallisen aamun vielä aivan uudelle tasolle. Nyt voit tilata tuotteet omaksesi helposti Meillä kotona -kaupoista!
Julkaistu: 13.7.2020

Kiireetön aamu: 8 poimintaa, joilla aloitat päivän ihanasti

1. Lakanat melkein kuin hotellissa

Kun lakanat ovat ihanat, ei tee mieli nousta sängystä koko päivänä. Höien puuvillasatiinisen Palma-pussilakanan (150 x 210 cm) sävy on ylellinen ja hillitty kerma.

2. Paista suolaiset aamiaisherkut valurautapellillä

Aamupala valmistuu uunissa itsekseen, ja pian tuoksu täyttää keittiön. Lodge Cast Ironin jykevä ja kestävä valurautavuoka sopii muffinien, piirakoiden, leipien ja monien muiden aamiaisherkkujen valmistukseen.

3. Kannu kauniimpaan kattaukseen

Bloomingvillen mustavalkoisilla kukkakuvioilla koristettu kannu viimeistelee aamiaiskattauksen. Rottingilla päällystetty kahva on hauska ja trendikäs yksityiskohta. Mehun sijaan voit sekoittaa kannuun vaikka alkoholittoman aamiaissangiran mehusta, vissystä ja raikkaista hedelmistä.

4. Juliste joka lupaa, että luvassa on tyyni päivä

Mieli lepää ja tyyntyy, kun katseen kääntää kohti merta. Jos oman ikkunan takaa ei löydy rauhoittavaa maisemaa, kiinnitä keittiön seinään kuva seesteisestä horisontista. Dan Isaac Wallinin julisteesta on saatavana kolme eri kokoa.

5. Kahvipannu kuumaksi

Tätä on jo odotettu, nimittäin kahvia! Demeyeren vislaavan kahvipannun tilavuus on 2,5 litraa, joten yhdestä pannullisesta riittää isommallekin porukalle. Pannu toimii myös induktioliedellä.

6. Kaunis kuppi tekee päivästäkin kauniimman

Hyvä kahvi maistuu vielä entistäkin paremmalta, kun sen juo täydellisestä kupista. House Doctorin kahvikuppi on trendikkään rustiikkinen. Mukin korkeus 9 cm, vetoisuus noin 3 dl.

7. Ja kupin kylkeen täydellinen kirja täydelliseen aamuun!

Rauhallisena aamuna ehtii käpertyä nojatuoliin hyvän kirjan kanssa. Jos viehätyt nostalgiasta ja Hollywoodin glamourista, ota lukulistallesi tämä! Kirja kertoo tarinan siitä, miten Frank Sinatra antoi ystävälleen Marilyn Monroelle koiran, jonka tämä nimesi Mafia Honeyksi. Maf vietti Marilynin kanssa tähden viimeiset kaksi vuotta kulkien hänen mukanaan kaikkialle.
Kommentoi »