Meillä kotona -kaupat

Kotibrunssi, kermanväriset lakanat ja koukuttava romaani! 8 poimintaa, jotka tekevät kiireettömistä aamuista entistä ihanampia – osta tuotteet omaksesi nyt

MAINOS
Kotibrunssi, kermanväriset lakanat ja koukuttava romaani! 8 poimintaa, jotka tekevät kiireettömistä aamuista entistä ihanampia – osta tuotteet omaksesi nyt
Poimimme 8 tuotetta, jotka nostavan rauhallisen aamun vielä aivan uudelle tasolle. Nyt voit tilata tuotteet omaksesi helposti Meillä kotona -kaupoista!

1. Melkein kuin hotellissa

Kun lakanat ovat ihanat, ei tee mieli nousta sängystä koko päivänä. Puuvillasatiinisen Palma-pussilakanan (150 x 210 cm) sävy on ylellinen ja hillitty kerma.

2. Kun ei ole kiire minnekään

Ihana aamiainen takaa onnistuneen päivän! Kaunis aamu -kirjasta löydät yli 80 reseptiä herkullisiin aamiais- ja brunssiherkkuihin, muun muassa puuroihin, mysleihin, leipiin, piirakoihin ja erilaisiin juomiin kahvista vihersmoothieen.

3. Paista aamuksi suolaiset muffinit

Aamupala valmistuu uunissa itsekseen, ja pian tuoksu täyttää keittiön. Jykevä ja kestävä alurautavuoka sopii muffinien, piirakoiden, leipien ja monien muiden aamiaisherkkujen valmistukseen.

4. Kauniimpaan kattaukseen

Mustavalkoisilla kukkakuvioilla koristettu kannu viimeistelee aamiaiskattauksen. Rottingilla päällystetty kahva on hauska ja trendikäs yksityiskohta. Mehun sijaan voit sekoittaa kannuun vaikka alkoholittoman aamiaissangiran mehusta, vissystä ja raikkaista hedelmistä.

5. Luvassa tyyni päivä

Mieli lepää ja tyyntyy, kun katseen kääntää kohti merta. Jos oman ikkunan takaa ei löydy rauhoittavaa maisemaa, kiinnitä keittiön seinään kuva seesteisestä horisontista. Dan Isaac Wallinin julisteesta on saatavana kolme eri kokoa.

6. Vihdoin on kahvin aika

Tätä on jo odotettu, nimittäin kahvia! Nicolas Vahén elegantilla keittimellä valmistat neljä annosta espressoa joko erikoiskahveihin tai sellaisenaan nautittavaksi. Pannu toimii myös induktioliedellä, ja sen voi pestä koneessa.

7. Kaunis kuppi tekee päivästäkin kauniimman

Hyvä kahvi maistuu vielä entistäkin paremmalta, kun sen juo täydellisestä kupista. House Doctorin kahvikuppi on trendikkään rustiikkinen. Mukin korkeus 9 cm, vetoisuus noin 3 dl.

8. Täydellinen kirja täydelliseen aamuun

Rauhallisena aamuna voi käpertyä nojatuoliin kahvimukin ja hyvän kirjan kanssa. Jos viehätyt nostalgiasta ja Hollywoodin glamourista kokeilepa tätä! Kirja kertoo tarinan siitä, miten Frank Sinatra antoi ystävälleen Marilyn Monroelle koiran, jonka tämä nimesi Mafia Honeyksi. Maf vietti Marilynin kanssa tähden viimeiset kaksi vuotta kulkien hänen mukanaan kaikkialle.

Julkaistu: 13.7.2020
Kommentoi »