Unelmien Talo&Koti

Kevään trendit olohuoneessa

Kevään trendit olohuoneessa

Keväällä olohuone kaipaa lisää iloa ja energiaa. Saat niitä helposti väreillä, kasveilla ja rennon persoonallisilla yksityiskohdilla.
Teksti Atso Mikkola
Kuvat valmistajat
Mainos

Nappaa trendit!


  • Luonto tulee sisään. Lisää kotiin huonekasveja, käsin punottuja ruokopintoja ja karheita yksityiskohtia. Valitse koriste-esineiksi hauskoja hyönteisaiheita.

  • Persoonallisuus on valttia. Ammattisisustajat ponnistelevat saavuttaakseen sen, mikä on meille taviksille luonnollista. Anna siis olohuoneen näyttää, keitä kodissasi asuu. 

  • Rentous on uusi musta. Nyt parkettia koristavat oksan jäljet ja julisteita kiinnitetään teipillä. Huonekasvitkin saavat näyttää boheemeilta elämäntapataiteilijoilta.

  • Kokoelmat keräävät katseet. Jos keräät Playmobil-ukkoja tai vanhoja rintarosseja, aseta ne esille pieneen vitriiniin tai hyllykköön.

Metallipitsistä valo siivilöityy lempeästi. Patinoitu Trion Jana-pöytävalaisin, 39,90 €, Hobby Hall. Värikäs pullo on itsessäänkin kuin eksoottinen kukka, 19,90 €, Jotex Kokoa lipaston päälle vaihtuva näyttely. Veistos, 87,50 €, kehys, 13,50 €, ja pullo, 19,90 €, Affari/Mosa Interiors. Lehtevä verhoilu rehevöittää istuinryhmää. Daborn-tuoli, 590 €, ja Blyth-pöytä, 139 €, Habitatfinland.fi. Jo yksikin näyttävä koriste piristää kotia. Lautanen, 4 €, H&M Home. Kasvienkin kuuluu olla persoonallisia. Kaarelle taivutettu posliinikukka, 15 €, Plantagen Sirojalkainen pahkapöytä näyttää ihanan persoonalliselta! Chhatwal & Jonsson -tyynynpäälliset, 65 €, Room21.fi.

Herrain klubien kalusteet sopivat sopivasti annosteltuina koteihinkin. Portland-nojatuoli, 195 €, Jotex.

Lisää vehreyttä seinälle! Kasvitieteellinen juliste ja puukehys, yhteensä 25 €, Desenio Barbeja vai teekannuja? Amalfi 1 -vitriinikaapissa kokoelmasi pääsevät esille, 519 €, Hemz.fi. Näyttävästi sisustettu olohuone ei tunnu rauhattomalta, koska siinä on käytetty vain sinistä, vihreää, valkoista ja vaaleaa puuta. Garbo-valaisin, 381 €, Netrauta. Tarkettin Heritage-parketti Oak Lime Stone, 75,50 €, Starkki.

Lue lisää:

Olohuoneen sisustusopas

Näin vältät olohuoneen sisustusmokat

Kevään trendit makuuhuoneessa

Julkaistu: 12.2.2016