Meillä kotona -kaupat

Nämä pihakalusteet kutsuvat nautiskelemaan auringosta ja yhdessäolosta – katso 9 poimintaa ja osta suosikkisi nyt!

MAINOS
Nämä pihakalusteet kutsuvat nautiskelemaan auringosta ja yhdessäolosta – katso 9 poimintaa ja osta suosikkisi nyt!
Täydellinen pihakaluste on kestävä, mukava ja parhaassa tapauksessa myös monikäyttöinen. Hanki kauden kauneimmat pihakalusteet nyt helposti Meillä kotona -kaupoista, suoraan tästä jutusta!
Julkaistu: 13.4.2021

Pihakalusteet: 9 suosikkia kauden valikoimasta

1. Lukutuoli terassin tai parvekkeen rauhalliseen kulmaan

Aurinkoinen sää, hyvä kirja ja rento tuoli – mikä ihana yhdistelmä! House Doctorin musta, tyylikäs rottinkituoli vastaa kaikkiin toiveisiin. Tuoli ei kestä vettä, mutta se on nappivalinta esimerkiksi katetulle terassille. Syksyn tullen tuoli on kiva siirtää sisään silmäniloksi.

2. Metallipöytä ihastuttaa siroilla ja pyöreillä muodoillaan

Grafiitinharmaa metallipöytä sopii modernisti ja skandinaavisesti sisustetun terassin katseenvangitsijaksi. Hyödynnä sivupöytänä tai sohvaryhmän keskipisteenä. Skargaardenin ulkokäyttöön suunniteltu pöytä on 41 cm korkea ja 45 cm leveä.

Katso myös tämä!

Oletko valmis kaikkien aikojen terassikesään? Kurkkaa 14 poimintaamme, joilla teet terassista tai parvekkeesta entistäkin viihtyisämmän – voit ostaa nämäkin tuotteet suoraan Meillä kotona -kaupoista.

3. Rento tuoli rentoihin kesähetkiin

Nordalin kaunis ja rento tuoli kutsuu nautiskelemaan aurinkoisista kesäpäivistä. Tuolin runko on puuta muistuttavaa alumiinia ja punos rottinkijäljitelmää. Istuinkorkeus 36 cm.

4. Käytännöllinen pikkupöytä – ja mikä väri!

Tässäpä vasta monipuolinen ja kätevä pikkupöytä, jonka utuisen sininen väri hivelee silmää! Kevyttä On-the-move-pöytää on helppo siirrellä kahvasta nostaen. Pöytälevyn saa jaloista irti, joten sitä voi käyttää myös tarjottimena. Kestävästä alumiinista valmistettu pöytä voi materiaalinsa puolesta seistä ulkona vaikka vuoden ympäri. Pöydällä on korkeutta 52 cm, ja sen halkaisija on 44 cm.

Kiinnostuitko muista väri- ja kokovaihtoehdoista? Osta tästä suosikkisi

5. Palleroinen löhötuoli on tämän kevään ykköshankinta

Tanskalaisen Hübschin rottinkinen löhötuoli on pyöreiden muotojen ystävän unelma. Kevyt mutta kestävä tuoli ei sovi taivasalle, mutta katoksen alla ja lasitusten suojissa se viihtyy vallan mainiosti.

Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

6. Kuka saa istua säkkituolissa?

Kun terassilla tai parvekkeella on säkkituoli, kaikki haluavat päästä kokeilemaan siinä köllimistä! Fatboy on klassikko, ja sen kaunis hiekan sävy sopii moneen tyyliin. Akryylipäällinen kestää UV-säteilyä, hylkii likaa sekä vettä ja on lisäksi konepestävä. Säkkituolin koko 180 x 134 cm, paino 6,65 kg.

Haaveissa toinen väri tai malli? Kurkkaa nämä!

7. Taittotuolit, jotka sopivat sisälle ja ulos

Taittotuoli on ylivoimaisen kätevä ratkaisu pienelle terassille tai parvekkeelle. Se on myös järkevä vaihtoehto säilytyksen kannalta, sillä taitettu tuoli vie vain vähän tilaa. House Doctorin Fold it -malli on harmaaksi maalattua metallia, ja se sopii ulkonäkönsä puolesta myös sisäkäyttöön.

8. Kaunis bambupenkki kerää katseet ja kutsuu istuskelemaan

Bloomingvillen bambusta valmistettu Sole-penkki on kaunis kuin mikä! Ulkona penkki kannattaa sijoittaa mieluiten katoksen alle. Kuten kaikki bambukalusteet, myös Sole-penkki patinoituu auringossa ja sateessa. Penkin leveys 180 cm, korkeus 46 cm ja syvyys 45 cm.

9. Siro pöytä pieneen tilaan

Nordalin vaaleanharmaaksi maalattu, teräksestä valmistettu pöytä mahtuu pienellekin parvekkeelle tai terassille. Korkeutta sillä on 70 cm, ja pöytälevyn halkaisija on 56 cm. Pöydän paino 4 kg.

Voit tilata tässä jutussa esitellyt tuotteet omaksesi Meillä kotona -kaupoista.

Meillä kotona -kaupoista löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista, jotka veloittavat itse toimituskulut myymistään tuotteistaan. Jos siis tilaat tuotteita useammalta myyjältä, kullakin on omat toimituskulunsa. Saman myyjän tuotteet lähetetään yksillä toimituskuluilla.

Näet mahdolliset toimituskulut aina tuotekortista, josta klikkaat valitsemasi tuotteen ostokoriin. Ostokorissasi näet myös erittelyn tuotteiden toimituskuluista.

Kommentoi »