Valmiina kevään rentoihin ja aurinkoisiin päiviin! Kauden kauneimmat pihakalusteet kutsuvat nautiskelemaan – tässä 6 suosikkiamme

MAINOS
Näissä pihakalusteissa yhdistyvät pettämätön mukavuus ja moderni tyyli, joka on maustettu ripauksella luksusta. Valitsimme suosikkimme Elloksen pihakalusteiden valikoimasta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Seitsemän pihakalustetta, jotka tarvitset nyt heti

1. Nojatuoli, koska haluat tehdä olosi mukavaksi

Alumiinirunko tekee siitä kevyen. Polyrottinkipunokset tekevät siitä helppohoitoisen. Tiikkiyksityiskohdat tekevät siitä tyylikkään. Himmelsnäs-lepotuoli on täydellinen tuoli sinulle, joka et usko turhaan suoraselkäisyyteen. Tsekkaa myös tuoliin sopiva rahi!

2. Aurinkotuoli, koska välillä pitää levyttää

Totuus on, että loikoilu on parasta, mitä auringossa voi tehdä. Tennessee-aurinkotuolissa on mukana rahi, joten saat jalat mukavasti ylös. Klassisen Aridondack-tuolin innoittama aurinkotuoli on valmistettu lämpökäsitellystä saarnista.

3. Aurinkovarjo, koska kyllä se kuumuus sieltä tulee

Aurinkovarjoon kannattaa satsata: sen pitää kestää paitsi paahde ja tuuli myös kriittinen katse. Jos tingit laadusta, harmittelet koko kesän. Classic-varjossa on tammirunko, akryylikangas ja Välimeren rannoista muistuttava muotoilu.

4. Sohva, joka toimii ruokapöydässä ja puun alla

Kahdenistuttava OAS-sohva on niin kaunis, että se tekee mieli ottaa syksyllä sisäkäyttöön. Kanelinvärinen ihanuus on tehty norlantilaisesta FCS-merkitystä männyn sydänpuusta ja valkoiseksi maalatusta metallista, eikä siihen kyllästy koskaan.

5. Pöytä, joka ikääntyy kauniisti

Jos pihallasi on tilaa, hanki suuri ruokapöytä ja kutsu koko suku kerralla syömään. Sunnanäng-pöydän leveys on 100 senttiä ja pituus peräti 210 senttiä. Tiikkipinta harmaantuu vuosien mittaan kauniisti ihan niin kuin sinäkin, ja jalat ovat mustaksi jauhemaalattua alumiinia.

6. Tuolit, joissa jaksaa istua aamuun asti

Kesäyössä parasta on se, että maailmaa parantavia keskusteluja voi jatkaa aamuun asti. Tarvitset vain tuolit, joiden käsinojat ovat juuri oikealla korkeudella. Hurmaavasti menneitä vuosikymmeniä henkivät Holmsund-tuolit on tehty Ruotsissa.

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 29.4.2019
8 kommenttia