Nämä pihakalusteet kutsuvat nautiskelemaan auringosta ja yhdessäolosta – katso 9 poimintaa ja osta suosikkisi nyt!

MAINOS
Nämä pihakalusteet kutsuvat nautiskelemaan auringosta ja yhdessäolosta – katso 9 poimintaa ja osta suosikkisi nyt!
Täydellinen pihakaluste on kestävä, mukava ja parhaassa tapauksessa myös monikäyttöinen. Hanki omasi nyt helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 6.7.2020

Pihakalusteet: 9 suosikkia kauden valikoimasta

1. Aurinkotuoli, koska välillä pitää loikoilla

Totuushan on, että loikoilu on parasta, mitä auringossa voi tehdä, ja tämä Broste Copenhagenin aurinkotuoli takaa taatusti rentouttavan asennon. Klassinen ja tyylikäs rottinki sopii materiaaliksi kuin nakutettu.

2. Pikkupöytä, jolle voit laskea kahvikuppisi

Nordalin pieni metallinen pöytä on omiaan pikkuparvekkeelle tai päiväkahvihetkiin omenapuun varjoon. Klassinen malli sopii monenlaisiin tyyleihin.

3. Pöytä, jonka ääreen mahtuvat vieraatkin

Jos pihallasi on tilaa, hanki suuri ruokapöytä ja kutsu koko suku kerralla syömään. Hillerstorpin trendikäs musta pöytä on suuresta koostaan (pituus 220 cm) huolimatta sirolinjainen.

4. Penkki, joka toimii monessa tehtävässä

Pitkä puupenkki on ulkokalusteiden moniottelija. Pihajuhlissa penkille mahtuu monta vierasta, ja istuimen lisäksi sitä voi käyttää talon seinustalla tasona kukille ja muille kasveille.

5. Tuolit, jotka sopivat sisälle ja ulos

Taittotuoli on ylivoimaisen kätevä ratkaisu pienelle terassille tai parvekkeelle. Se on myös järkevä vaihtoehto säilytyksen kannalta, sillä taitettu tuoli vie vain vähän tilaa. House Doctorin Fold it -malli on harmaaksi maalatta metallia, ja se sopii ulkonäkönsä puolesta myös sisäkäyttöön.

6. Sohva, joka on söpö kuin mikä

Kahdenistuttava boho-henkinen sohva kannattaa ottaa syksyllä sisäkäyttöön. Bloomingvillen kaunotar on rottinkia, joten se ei kestä suoraa paahdetta eikä vesisadetta, mutta on oiva valinta lasitetulle parvekkeelle tai terassille!

7. Keinu, joka mahtuu pieneenkin tilaan

Mikäs sen ihanampaa kuin keinutella kauniina kesäiltana? Bloomingvillen kevyt keinutuoli sopii myös pienelle parvekkeelle tai terassille. Materiaalina ovat säätä kestävät metalli ja polyrottinkipunos.

8. Lattiatyynyt, jotka on helppo pinota

Punotulla lattiatyynyllä tuot helposti lisää istumapaikkoja terassille tai hieman isommalle parvekkeelle. Ja kun lisäät tyynyn päälle tarjottimen, istuin muuttuu näppäräksi sohvapöydäksi. Käytön jälkeen lattiatyynyt voi pinota tai ripustaa seinälle, jolloin ne eivät vie edes turhan paljon säilytystilaa.

9. Ulkovalo, jonka voi ottaa mukaan

Fatboyn johdottoman Bolleke-valaisimen voi ripustaa vaikka puunoksaan. Pallovalaisin tuottaa pehmeää valoa yhdellä latauksella jopa vuorokaudeksi. Kun syksy saa, valaisimen voi siirtää jatkamaan tehtäväänsä sisätiloihin.

Kommentoi »