Valmiina kevään rentoihin ja aurinkoisiin päiviin! Kauden kauneimmat pihakalusteet kutsuvat nautiskelemaan – tässä 6 suosikkiamme

MAINOS

Näissä pihakalusteissa yhdistyvät pettämätön mukavuus ja moderni tyyli, joka on maustettu ripauksella luksusta. Valitsimme suosikkimme Elloksen pihakalusteiden valikoimasta. Artikkeli sisältää mainoslinkkejä.

Seitsemän pihakalustetta, jotka tarvitset nyt heti

1. Nojatuoli, koska haluat tehdä olosi mukavaksi

Alumiinirunko tekee siitä kevyen. Polyrottinkipunokset tekevät siitä helppohoitoisen. Tiikkiyksityiskohdat tekevät siitä tyylikkään. Himmelsnäs-lepotuoli on täydellinen tuoli sinulle, joka et usko turhaan suoraselkäisyyteen. Tsekkaa myös tuoliin sopiva rahi!

Lepotuoli Himmelsnäs
Ellos
Tyylikäs ja moderni lepotuoli polyrottinkinauhaa. Nauhat on kiinnitetty alumiinirunkoon, ja lepotuolin puudetaljit ovat tiikkiä. Pehmuste mukana. Leveys 80 cm, korkeus 110 cm, syvyys 81 cm. Istuinsyvyys 53, istuinkorkeus 43 cm. Rahi myydään erikseen.

2. Aurinkotuoli, koska välillä pitää levyttää

Totuus on, että loikoilu on parasta, mitä auringossa voi tehdä. Tennessee-aurinkotuolissa on mukana rahi, joten saat jalat mukavasti ylös. Klassisen Aridondack-tuolin innoittama aurinkotuoli on valmistettu lämpökäsitellystä saarnista.

TENNESSEE aurinkotuoli
Ellos
TENNESSEE-aurinkotuoli sisältää sekä nojatuolin että rahin. Aurinkotuoli on lämpökäsiteltyä saarnia. New Yorkin pohjoispuolella sijaitseva Adirondack Mountains -vuoristo antoi nimen yli 100 vuotta sitten tietynlaiselle lepotuolille. Siitä lähtien The Adirondack Chair -tuolista on kehitetty lukemattomia versioita. Materiaali: Lämpökäsiteltyä saarnia Korkeus: 94 cm Leveys: 71 cm Syvyys: 90 cm Istuinkorkeus: 36 cm Istuinsyvyys: 50 cm

3. Aurinkovarjo, koska kyllä se kuumuus sieltä tulee

Aurinkovarjoon kannattaa satsata: sen pitää kestää paitsi paahde ja tuuli myös kriittinen katse. Jos tingit laadusta, harmittelet koko kesän. Classic-varjossa on tammirunko, akryylikangas ja Välimeren rannoista muistuttava muotoilu.

Aurinkovarjo Classic 2,2 x 2,2 m
Ellos
Ethimo Classic -aurinkovarjo tammea ja akryylikangasta, kestävät kiinnikkeet metallia. Aurinkovarjo tulee italialaisesta designyrityksestä Ethimosta, joka etsii inspiraatiota italialaisen maiseman tyypillisistä väreistä ja elementeistä yrityksen toimipaikan ympäristössä: sinisestä merestä, rannoista, oliivilehdoista ja omista kauniista pioniviljelmistään. Muotoilu, mukavuus ja korkein laatu yhdessä luonnonmateriaalien, ympäristön ja kestävän kehityksen kanssa ovat keskipisteessä. Mitat: 2,2 x 2,2 m. Osta aurinkovarjon jalka erikseen.

4. Sohva, joka toimii ruokapöydässä ja puun alla

Kahdenistuttava OAS-sohva on niin kaunis, että se tekee mieli ottaa syksyllä sisäkäyttöön. Kanelinvärinen ihanuus on tehty norlantilaisesta FCS-merkitystä männyn sydänpuusta ja valkoiseksi maalatusta metallista, eikä siihen kyllästy koskaan.

OAS sohva, 2:n istuttava
Ellos
Ajaton sohva kuuluu OAS-kalustesarjaan. Valkoiseksi maalattu metallirunko ja norlantilaista FCS-merkittyä männyn sydänpuuta. Väriä kutsutaan kaneliksi, ja se on sekä ajaton että näyttävä. Sarjan on suunnitellut huonekalusuunnittelija Sebastian Hedengrahn. Materiaali: Terästä Syvyys: 51 cm Korkeus: 80 cm Leveys: 120 cm

5. Pöytä, joka ikääntyy kauniisti

Jos pihallasi on tilaa, hanki suuri ruokapöytä ja kutsu koko suku kerralla syömään. Sunnanäng-pöydän leveys on 100 senttiä ja pituus peräti 210 senttiä. Tiikkipinta harmaantuu vuosien mittaan kauniisti ihan niin kuin sinäkin, ja jalat ovat mustaksi jauhemaalattua alumiinia.

Pöytä Sunnanäng 210x100 cm
Ellos
Iso ruokapöytä, jonka moderni jalusta on jauhemaalattua alumiinia. Pöytälevy tiikkiä. Säänkestävä tiikki ikääntyy ja harmaantuu ajan myötä. Säädettävät jalat. Mitat: Korkeus 75 cm, leveys 100 cm, pituus 210 cm. Helppo koota. Säilytä pöytä kylmänä vuodenaikana sisätiloissa, suojattuna ja viileässä.

6. Tuolit, joissa jaksaa istua aamuun asti

Kesäyössä parasta on se, että maailmaa parantavia keskusteluja voi jatkaa aamuun asti. Tarvitset vain tuolit, joiden käsinojat ovat juuri oikealla korkeudella. Hurmaavasti menneitä vuosikymmeniä henkivät Holmsund-tuolit on tehty Ruotsissa.

HOLMSUND-tuolit, 4/pakk.
Ellos
4 Ruotsissa valmistettua tuolia joustavaa terästä ja ruotsalaista mäntyä. Korkeus: 84 cm Leveys: 65 cm Syvyys: 52 cm Istuinkorkeus: 44 cm

Juttu sisältää mainoslinkkejä. Tästä on kyse!

Julkaistu: 29.4.2019