Kotivinkki

Juontaja Marja Hintikka: "Lapset eivät häiritse uraa vaan edistävät sitä"


Marja Hintikka pyörähtelee Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa miljoonayleisön edessä niin kuin kukaan ei näkisi. Kotioloissa hän pesiytyy perheensä kanssa valkoiselle sohvalle ja syö mustikoita joka päivä. Tässä jutussa hän kertoo, mitkä asiat tekevät elämästä ihan parasta.
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ihan paras epäonnistuminen

En päässyt opiskelemaan radio- ja televisioalaa. Minulla ei kuulemma ollut edellytyksiä alalle. Lähdin opiskelemaan markkinointiviestintää ja päädyin mainosalalle, mistä on ollut valtava hyöty nykyisissä tv-töissä. En luovuttanut, vaan kehitin itseäni monipuolisesti ja päädyin lopulta kuitenkin unelmatöihini.

Ihan paras opetus

Lapset eivät häiritse uraa vaan edistävät sitä. En olisi ollut pätevä oman talk show'ni Marja Hintikka Liven emännäksi ilman kolmea huutavaa rakkauden hedelmääni.

Ihan paras tapa tanssia

Hyvin vapautuneesti niin kuin kukaan ei katsoisi. Se onkin helppoa miljoonan katsojan televisio-­ohjelmassa, hah.

Ihan paras neuvo

Usko yhtä vähän satunnaista positiivista palautetta kuin negatiivista. Silloin kumpikaan ei vaikuta liikaa, etkä joudu palautteen antajan valtaan. Vanhan kunnon Public Enemyn biisi Don't believe the hype on siis oikeassa. Kun ei mene mukaan hypetykseen, ei myöskään romahda murskakritiikistä.

Ihan paras paikka kotona

Valkoinen sohvamme, johon mahtuu koko perhe ja jonka voi tarvittaessa levittää sängyksi. Usein tahrainen, mutta päälliset puhdistuvat kyllä 60 asteen pesussa.

Ihan paras satsaus

Kesämökin osto. Kaikki sanoivat, että se on hirveä rahasyöppö ja työleiri, mutta oikeasti kesämökki on perheemme turvasatama ja maailman ihanin paikka. En luopuisi siitä mistään hinnasta.

Ihan parasta Suomessa

Sauna ja metsämarjat. Voisin saunoa päiväkausia ja pulahdella välillä järvessä. Ei ole mitään ihanampaa. Syön päivittäin mustikoita, joten kohta edessä on varmaan arkkupakastimen hankinta.

Paras...

Ruoka Tabbouleh-salaatti Juoma Mojito Maku Minttutee Tuoksu Lime Matkakohde Trinidad Kuubassa Kulkupeli Scoda Octavia Kännykkäsovellus Instagram Keittiöväline Jamie Oliverin raastinrauta Kirja Hanya Yanagihara: Pieni elämä Elokuva Pulp Fiction Tv-ohjelma Ensitreffit alttarilla Vaate J. Lindebergin mustat reenitrikoot Kosmetiikka Armani Lasting Silk Foundation -meikkivoide Biisi Joni Mitchell: Both Sides Now Artisti Haloo Helsinki Ravintola Elite Aamupala Kaurapuuro mustaherukoilla ja intiaanisokerilla Herkku Marenki-sitruunatorttu Arkiruoka Libanonilainen uunikana Kukka Valkoinen lilja Iltarutiini Sadun lukeminen lapsille.

Julkaistu: 26.10.2018