Meillä kotona -kaupat

Mitä joululahjaksi opettajalle ja päiväkodin hoitajille? Kokosimme 9 parasta ideaa – osta paketit näppärästi tästä jutusta

MAINOS
Mitä joululahjaksi opettajalle ja päiväkodin hoitajille? Kokosimme 9 parasta ideaa – osta paketit näppärästi tästä jutusta
Lapsen opettajaa tai hoitajia on kiva muistaa joululahjalla vuoden päätteeksi. Koska ope saa varmasti monta pakettia eikä hänen makumieltymyksistään välttämättä ole tarkkaa tietoa, kannattaa suosia käytännöllisiä tai käytössä hupenevia lahjoja – tai keksiä jotakin tosi yllättävää! Nämä lahjat ostat helposti Meillä kotona -kaupoista.
Julkaistu: 8.12.2020

Joululahja opettajalle ja päiväkodin hoitajille: 9 ideaa

1. Muistikirjasta on aina hyötyä – ja tämä kirjanen on vieläpä ilo silmälle

Kun muistikirja on kaunis, ideat ja sekalaiset muistiinpanot on kiva kirjata ylös. Putingin A5-kokoisessa muistikirjassa on pehmeät kannet, 128 sivua ja näppärä kuminauhasuljenta. Eiköhän laiteta pukinkonttiin?

Vai sittenkin jotakin muuta tyyliä? Valitse jokin näistä muistikirjoista

2. Astetta hohdokkaammat kynät

Sivellinkynät tekevät kaunista, metallinhohtoista jälkeä. Pakkaus sisältää 6 maalikynää, jotka sopivat askarteluun, skräppäilyyn ja paketointiin. Näitähän hoitaja voi käyttää lastenkin kanssa – tai pitää ilon ihan vain itsellään.

3. Askartele lapsen kanssa lahjaksi kierrekynttilöitä

Itse tehdyt kierrekynttilät ovat tämän joulun hauskin trendi. Ne ovat myös täydellinen lahja opettajalle tai hoitajalle, sillä lapsi voi tehdä ne vanhemman avulla itse. Osta tästä kynttilät, ja ei kun askartelemaan! Nordalin kruunukynttilät ovat 30 cm korkeita ja leveimmillään 2,10 cm paksuja. Maanläheinen ruskea väri on turvallinen valinta, joka sopii moneen tyyliin. Kynttilät myydään yksittäin, joten voit ostaa niitä juuri sen verran, kun tarvitset.

Jotain muuta väriä? Valitse tästä suosikkisi

4. Kaunis kuppi takaa ihanat kahvihetket

Kannellisessa take away -mukissa kahvi tai tee on kätevä kuljettaa opettajanhuoneesta luokkaan. Nadja Wedinin iloisen värinen muki on valmistettu ekologisesta bambusta. Mukiin mahtuu 4 desiä juomaa ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Anna siis lahjaksi kauniita kahvihetkiä opelle!
Tilaa Meillä kotona -kauppojen uutiskirje!
Uutiskirjeen tilaajana saat viikon diilit ja inspiroivat sisällöt suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.

5. Termospullo pitää juoman kuumana

Jäähtyyköhän opettajan kahvi aina ennen kuin hän ehtii juoda sen? Tähän on saatava muutos! Nordalin termospullossa juoma pysyy kuumana jopa 12 tuntia tai vaihtoehtoisesti kylmänä 24 tuntia. Materiaaleina on teräs ja kätevä kumi, tilavuus on puoli litraa.

6. Lahja, jonka ihan jokainen tarvitsee

Saippua on lahja, joka ei varmasti mene hukkaan. Se on tullut selväksi viimeistään vuonna 2020. Jos uskot opettajan arvostavan käytännöllisiä lahjoja, satsaa hygieniaan ja tilaa hänelle lahjaksi Victor Vaissierin kaunis, laventelintuoksuinen käsisaippua. Muovisessa pumppupullossa on 300 millilitraa saippuaa.

7. Pussukka kynille ja tilpehöörille

Missä säilyttää lempikyniä, klemmareita ja muuta sekalaista pikkutavaraa? Opettaja tai hoitaja varmasti arvostaisi Ulrika Gyllstadin aurinkoisen väristä pussukkaa. Se on kooltaan 11 x 18 cm ja valmistettu GOTS-sertifioidusta puuvillasta. Ilmeen viimeistelee tyylikäs nahkahihna. Kangas on kudottu Ruotsissa ja painatus tehty EU:ssa. Pussukan voi pestä pesukoneessa, kunhan nahkahihnan irrottaa ensin. Täytä pussukka vaikka suklaakarkeilla ja anna lahjaksi!

Sittenkin jokin muu kuosi tai koko? Katso vielä nämä vaihtoehdot

8. Keittiöpyyhe arkipuuhien iloksi

Onko ope innokas kokki tai leipuri? Vaja Finlandin tyylikäs keittiöpyyhe on sekä kaunis että hyödyllinen lahja, jolle on käyttöä jokaisessa keittiössä. Keittiöpyyhe on pellavaa ja puuvillaa, ja kuosina on ihanan pirteä Sirkus. Ripustuslenkki takaa käytännöllisyyden.

9. Vai haluatko yllättää? Sitruunapuun kasvatuspakkaus saa hymyn huulille

Haluatko antaa lahjaksi iloa ja yllätyksen? Lil Plotin sitruunapuun kasvatuspakkaus on täydellinen lahja opettajalle tai päiväkodin hoitajalle, joka ansaitsee piristystä. Ei haittaa, vaikka ope ei vielä olisi kokenut viherpeukalo, sillä pakkauksessa on mukana selkeät ohjeet ja kaikki tarvittava kasvualustasta lähtien. Tämän sympaattisempi ei lahja voi olla!
Kommentoi »