Helppo joulukalenteri syntyy paperipusseista – toteutat sen vielä viime hetkelläkin!


Paperipussukoita, narua ja pakettikortteja. Näistä aineksista syntyy helppo, itsetehty joulukalenteri. Sujauta sisään pieniä yllätyksiä.
Kuvat valmistajat, Riikka Kantinkoski

Helpoin mahdollinen itsetehty joulukalenteri syntyy 24 paperipussista ja seinälle pingotetusta narusta, jolle ripustat pussit. Pussukat voivat olla myös rykelmänä seinällä, jos uskallat teipata ne seinään.

Sujauta pussien sisälle erilaisia pieniä, ilahduttavia asioita, kuten leluja, herkkuja tai kivoja lupauksia yhdessä tekemisestä – teinille taas toimivat vaikkapa kosmetiikka ja leffaliput.

Näky on söpöimmillään, kun 24 pussukkaa roikkuu vierekkäin. Jos pussien täyttäjälle iskee kiire, voi narulle tai seinälle ilmestyä aina uutena päivänä yksi pussi.

Valitse itse, minkä tyylinen sinun pussukkakalenterisi on. Kokovalkoinen tai -musta? Tai kukallinen tai kirjava? Suloisia palleroita on Dots-lahjapusseissa, 5,50 €/6 kpl, Papershop. Ruskea ja pelkistetty. Paperipussit 3,80 €/10 kpl, Popupkemut.fi. Pingota seinälle naru, johon ripustat yllätyspussukat. Juuttinaru 7,90 €, Sinelli. Sulje pussukat joulunauhalla. Nauha 2,50 €/25 m, Eurokangas. Liimaa joulukalenterin pussukoihin valmiit numerotarrat. 24 tarranumeroa yhteensä 3,90 €, Popupkemut.fi. Numeroja on arkilla sopivasti 24 kappaletta, 3,95 €, Sinelli. Kalenteriin sopivat myös ihan tavalliset paperikortit 2,90 €/6 kpl, Piironki. Laiskottaako? Osta valmis kalenterisetti, 10,95 €, Hemtex. Pussukoiden sisältä voi paljastua mitä tahansa! Miten olisi vaikka minikuusi (12 cm) nukkekotiin? Kuusi 1,95 € Hemtex. ...tai pikkuiset possukaverukset? Maileg-possut 8,90 €/2 kpl, Blossom.

Lue lisää:

Joulukalenteri kuin pieni kylä! Piilota luukkuihin karkkia, kehuja ja lupauksia yhteisistä hetkistä

Joko teillä on tonttuovi? Tässä on helppo ohje sen toteuttamiseen!

Ihmeellisesti loistava taikalyhty! Askartele asetelma lasilyhdyn sisään

Julkaistu: 20.11.2017