Helppo joulukalenteri syntyy paperipusseista – näin toteutat sen vielä viime hetkelläkin!
Tee itse
Helppo joulukalenteri syntyy paperipusseista – näin toteutat sen vielä viime hetkelläkin!
Helppo joulukalenteri syntyy vaikka viime hetkellä paperipussukoista, narusta ja pakettikorteista. Kun sujautat sisään pieniä yllätyksiä, itse tehty joulukalenteri ilahduttaa saajaansa varmasti!
20.11.2017
 |
Meillä kotona

Helppo itse tehty joulukalenteri syntyy 24 paperipussista ja seinälle pingotetusta narusta, jolle ripustat pussit. Pussukat voivat olla myös rykelmänä seinällä, jos uskallat teipata ne seinään.

Näky on söpöimmillään, kun 24 pussukkaa roikkuu vierekkäin. Jos pussien täyttäjälle iskee kiire, voi narulle tai seinälle ilmestyä aina uutena päivänä yksi pussi.

Sujauta pussien sisälle erilaisia pieniä, saajaansa ilahduttavia asioita: leluja, herkkuja tai kivoja lupauksia yhdessä tekemisestä – teinille taas toimivat vaikkapa kosmetiikka ja leffaliput. Vain mielikuvitus on rajana!

Minkä tyylinen sinun helppo joulukalenterisi voisi olla? Kokovalkoinen tai -musta? Kukallinen, kirjava tai pilkullinen? Dots-lahjapussissa on suloisia palleroita.
Ruskeista paperipusseista syntyy pelkistetyn tyylikäs joulukalenteri.
Pussukat voi kiinnittää vaikka naruun, jonka pingotat seinälle.
Sulje pussukat mieleiselläsi joulunauhalla.
Valmiit numerotarrat ovat käteviä – niitä löytää muun muassa askarteluliikkeistä. Yhtä hyvin voit kuitenkin kirjoittaa numerot pusseihin esimerkiksi tusseilla.
Kalenteriin sopivat myös tavalliset paperikortit.

Vanhoista valokuvista syntyy hurmaava joulukalenteri

Jos pikkutavaran piilottaminen joulukalenteriin ei innosta, valokuvista koottu joulukalenteri on ihana vaihtoehto! Kurkkaa valokuvista kootun joulukalenterin ohje täältä.

Kommentoi »