Avotakka

Tarjotin seinälle, Stringiin koukut ja siivouskomerosta kuiva-ainekaappi – 7 inspiroivaa säilytys- ja järjestämisideaa kotiin

Tarjotin seinälle, Stringiin koukut ja siivouskomerosta kuiva-ainekaappi – 7 inspiroivaa säilytys- ja järjestämisideaa kotiin
Kaipaatko pikkutavaroille säilytyspaikkaa tai haluatko lisätilaa vaikkapa eteiseen asusteille? Nämä kekseliäät ideat todistavat, että säilytyskalusteen ei tarvitse olla tylsä.
Julkaistu: 30.9.2022

1. Tehot irti

Keittiön String-seinähyllyn tikkaat on hyödynnetty laittamalla niihin metalliset ripustuskoukut valkosipulinipulle, siivilöille ja pikkukattiloille. Hyllylevyt ovat tammea. Messinkisiä S-koukkuja myy esimerkiksi Etelä 8.

2. Lipastoon mahtuu

Talonpoikaistyyliset puulipastot soveltuvat hyvin liinavaatekaapeiksi. Tämä kaluste on teetetty mittojen mukaan puusepällä, ja se kätkee säilytystilan lisäksi sisäänsä talotekniikkaa. Vanhojen kalusteiden maaliksi sopii esimerkiksi Uulan Into-kalustemaali.

3. Pikkutavarat tarjottimella

Jos kaipaat pienille lempiesineillesi näyttävää säilytyspaikkaa, nikkaroi reunallisesta rottinkitarjottimesta seinähylly. Käytä hyllylevyjen liimaamiseen puuliimaa.

4. Paikka laatikostolle

1950-luvun rivitalokodin rapputasanteen matalaan hukkatilaan on saatu mahtumaan Ikean kuuden vetolaatikon Kullen-laatikosto. Discus-vintagepalloverhot ovat Aarikan.

5. Tikkailla on tilaa

Maaliroiskeista värjääntyneet maalarintikkaat toimivat yöpöytänä ja kirjahyllynä. Persoonallinen kaluste löytyi antiikkiliikkeestä. Samankaltaisia tikkaita kannattaa etsiä esimerkiksi netin myyntipalstoilta.

6. Säilytyspiste

Puisen portaikon alle mittatilaustyönä rakennetuissa laatikostossa ja kaapissa on oivat paikat asusteille. Seinätasanteella on sopivasti tilaa myös kirjapinoille.

7. Tee se itse -ruokakomero

Koska keittiössä ei ollut säilytystilaa kuiville ruoka-aineille, niille saatiin tilaa siivouskomerosta, jonne teetettiin kapeat ja korkeat hyllyt. Purkit ovat Ikeasta.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tilaa HEMPEAn laadukkaat tekstiilit Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
1 kommentti