Drinkit – 6 ihanan raikasta juhlajuomaa
Ruoka
Drinkit – 6 ihanan raikasta juhlajuomaa
Ryhdy kesäjuhlien baarimestariksi ja loihdi kavereille upeat drinkit. Saisiko olla marjaisa Hugo, vihreä sangria, vesimelonimargarita, jäädytetty Aperol-puikko kuoharilla, mansikka-basilika-slushie vai Bloody Harry?
Julkaistu 3.6.2016
Kotivinkki

1. Hugo on seljankukkamehusta, proseccosta ja mintusta sekoitettu drinkki. Viimeistele juoma marjoilla. Kurkkaa resepti!

2. Suven suloisin janonsammuttaja on viinipohjainen sangria. Tässä versiossa punaisena tunnettu juoma pukeutuu vaihteeksi vihreään. Vihreä sangria tehdään valkoviinistä ja höystetään melonipalloilla, kurkulla ja mintulla. Ohje löytyy täältä.

3. Melonista tehty margarita on superraikas kesäjuoma. Katso resepti!

4. Aperol spritz, pohjoisitalialaisten drinkkilahja maailmalle, sekoittaa samaan lasiin Aperol-katkeroa, proseccoa ja kivennäisvettä. Tee Aperol-mehujäät pakastamalla Aperolia veriappelsiinimehun kanssa. Asettele sitten puikot lasiin ja kaada kuplia päälle. Tarkempi ohje löytyy täältä.

5. Slushie on hileinen hellejuoma, jossa mansikka saa ytyä tutusta yrtistä. Kurkkaa resepti!

6. Bloody Harry on Bloody Maryn ruokaisa sukulainen, jossa lasin reunaan sommitellaan drinkin kanssa syötäviä makupaloja, kuten salaattia, leipätikkuja ja paistettua pekonia. Katso ohje.

Kommentoi »