Askartele enkelikoristeet jouluksi korkeista
Tee itse
Askartele enkelikoristeet jouluksi korkeista
Askartele kuohuviinipullon korkeista ihana enkelikuoro ja iloinen tietäjäporukka. Joulupukki ja -muori pukeutuvat tänä vuonna hempeisiin pastelleihin.
28.10.2014
 |
Unelmien Talo&Koti

Maalaa enkelikoristeet akryyliväreillä. Tee enkeleille paperista hatut, hameet ja takit. Kiepauta sädekehät kultaköynnöksestä, jossa on rautalankaa sisällä.

Pue kuohuviinipullon korkeista tehdyt tietäjät kultaan ja silkkiin. Tee huivi, turbaani ja takki silkkipaperista ja kruunut ohuesta jouluköynnöksestä sekä tapetista.

Enkelikoristeet syntyvät näin:

  • kuohuviinipullon korkkeja
  • akryylimaaleja ja eripaksuisia pensseleitä
  • kultanauhaa ja rautalankaa
  • kakku-, silkki-  ja koristepapereita
  • liimaa ja nastoja
  • siimaa ja pari varras- tai hammastikkua
  • paljetteja tai helmiä.

Näint teet jouluenkelit korkeista

1. Maalaa korkkeihin kasvojen iho ja vähän kaulaa. Maalaa seuraavaksi hiukset. Maalaa enkelien alaosat valkoiseksi. Anna maalauksien kuivua maalausvaiheiden välissä. Tee pensseleiden kärjillä lopuksi silmät ja suu. Silmät voi maalata tekemällä pohjaksi valkoiset pisteet pensselinkärjellä. Tee valkoisten pisteiden päälle pienemmät mustat pisteet ja halutessasi vielä pienemmällä pensselillä vihreät tai siniset pisteet. Maalamista helpottaa, jos pistät korkinpohjaan hammas- tai varrastikun, josta pitää kiinni.

2. Leikkaa ja liimaa kakku- ja koristepapereista hahmojen vaatteet ja hatut. Tonttujen hattu on tuutti ja tietäjän turbaanin voi kieputella silkkipaperista. Kruunut syntyvät tukevasta pahvista tai rautalangasta, johon on kieputettu kultanauhaa. Kiepauta sädekehät rautalangasta. Jätä pieni hännänpätkä, josta sen saa liimattua korkin niskaan. Koristele sädekehät kuusenkoristenauhalla. Paksustakin kulta- tai hopeanauhasta saa ohutta leikkaamalla. Liimaa sädekehä kiinni.

3. Koristele hahmot juhlaan paljeteilla ja helmillä.

4. Tee siimasta huomaamattomia ripustuslenkkejä ja kiinnitä nastalla hahmoihin.

Lue lisää:

Kommentoi »