7 näppärää ompelupöytää
Sisustus
7 näppärää ompelupöytää
Näiden ompelupöytien äärellä mielikuvitus lähtee lentoon. Käsitöiden lomassa voi lepuuttaa silmää lempiesineissä ja inspiraatiokuvissa.
18.2.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
1. Ompelupiste on pieni mutta toimiva, ja se on sijoitettu kaksion olohuoneeseen. Tasona on perinnöksi saatu isovanhempien ensimmäinen ruokapöytä. Lisää säilytystilaa on seinänaulakossa ja somassa pikku hyllykössä.
2. Iloiset värit tekevät työhuoneen tunnelmasta lystikkään. Pöytätaso lepää Ikean pukkijalan ja vanhan ompelukoneenjalan varassa. Näppärä lankateline on nikkaroitu puupalasta ja tapeista.
3. Käsityöläisen kodissa pitää olla oma tilansa ompelulle ja tarvikkeille. Säädettävillä pukkijaloilla lepäävää työtasoa on helppo nostaa ja laskea. Kankaat, kirjat ja tarvikkeet ovat käden ulottuvilla lasiovien takana. Iloiseksi maalatussa työkalupakissa tarvikkeet kulkevat mukana vaikka ompelukoneen ääreen.
4. Yläkerran aulassa taitekaton alla on juuri sopiva kolo pienelle työpisteelle. Ompelukone on aina käyttövalmiina pöydällä, ja inspiraatiota odottelevat kankaat on viikattu kauniisti kaappiin. Nojatuolissa on leppoisaa hautoa uusia suunnitelmia.
5. Iloinen ompelupaikka on koottu kierrätyskalusteista. Seinäkaappi on 1940-luvulla ja ollut aikoinaan asukkaan isoisovanhempien keittiössä. Vitriinissä säilytetään ompelutarvikkeita ja lehtiä. Lokerikko ja peltipurkit on päällystetty papereilla ja kontaktimuovilla.
6. Ompelu- ja askartelunurkkauksen pöytä on koottu naapurin pihalta löytyneestä ovesta ja irtojaloista. Muistitaulu pitää ideat mielessä. Taulunkehyksenä on vanha ikkuna.
7. Siisti ompelupiste mahtuu pieneen tilaan. Ompelukone piiloutuu itse tehdyn pellavahupun alle. Hauska inspiraatiotaulu on tehty vanhaan ikkunankehykseen pingottamalla siihen kanaverkko.

Lue lisää:

Kommentoi »