14 x rahi täydentää sisustuksen
Sisustus
14 x rahi täydentää sisustuksen
Laskutaso, lisäistuin, jalkapalli, asetelman alusta, tyylin täydentäjä. Vaatimattomasta rahista on moneksi.
13.10.2016
 |
Unelmien Talo&Koti
Kerrostalokodin keittiöön on sisustettu viihtyisä ruokailunurkkaus. Rahi ei käy ruokailutuolista, mutta siinä on kiva istuskella ja odotella vaikka ruoan valmistumista. Rahin iloisenvärinen päällinen on ommeltu vanhasta villamatosta.
Lapsiperheen olohuoneen rauhallista värimaailmaa piristää iloisen keltainen väri. Sympaattinen nahkarahi hankittiin SPR:n kirpputorilta edullisesti. Sohvapöytinä puolestaan on kaksi armeijan vanhaa ruoankuljetusarkkua, jotka on maalattu mustiksi.
Pari Ikean banaanikuituista rahia päällekkäin, ja kas, siinähän on mitä mainioin istuin. Istuimen halkaisija on 60 cm ja yhden rahin korkeus 18 cm. Tyyny lisää käyttömukavuutta. Kesällä rahit voi nostaa parvekkeelle tai terassille.
1950-luvulla rakennetussa omakotitalossa asuva perhe ihastui aasialaiseen sisustustyyliin ja buddhapatsaisiin Thaimaan-matkallaan. Perheen äiti löysi tyyliin sopivan pöydän ja rahin kodin olohuoneeseen Huuto.netistä.
Lapsiperheen olohuone on sisustettu mustan, valkoisen ja hiekan sävyillä aikaa kestäväksi. Muhkeille valkoisille sohville mahtuu isokin ystäväporukka yhtaikaa. Rottinkirahi on sekä lisäistuin että laskutaso juhlissa.
Melkein 150-vuotiaassa hirsitalossa asuva pariskunta halusi olohuoneestaan ennen kaikkea rennon ja kodikkaan. Ikean Ektorp-sohvaa on täydennetty saman sarjan rahilla. Tässä on kiva pelata lautapelejä ja seurustella ilman televisiota.  
Ektorpia edelleen, mutta tyylilaji on toinen. Omakotitalon olohuone on sisustettu kierrätyskalusteilla, joiden maalipintaan on hiottu hiukan patinaa. Etualan soma pikkurahi sai uuden säkkikangaspäällisen, johon painettiin kangasvärillä ja sapluunalla vanhanhenkinen numero.
Lapsiperheen kodissa on hyödynnetty vanhoja tavaroita sisustuksen kerrostajina. Vintagelöydöt ovatkin tärkeä osa kodin tunnelmaa ja tyylikkyyttä. Poufilla istuskellen on ihana tuijotella tulta.
1860-luvulla rakennetussa hirsitalossa on moderni sisustus. Mustavalkoista värimaailmaa pehmentävät puu, päre, tuohi ja nahka. Tanakka nahkatilkkurahi vain kaunistuu vanhetessaan.
Vapaa-ajankodin olohuoneen sohvat kaipasivat kaveria, joten istuinryhmää täydennettiin selkeälinjaisella rahilla. Sen sävy sopii täydellisesti sohvien rentoihin pellavapäällisiin. Kannen alle voi kätkeä vaikka keskeneräisen käsityön. Lampaantalja tekee simppelistä istuimesta fiinin.
Lapsiperhe on löytänyt kodikseen 1920-luvulla rakennetun vanhan kansakoulun. Jotta olohuoneen tyylituolit eivät näyttäisi liian mahtipontisilta, muiksi istuimiksi valittiin rentoja raheja. Niillä on mukava lepuuttaa jalkoja, ja tarjottimen avulla raheista tulee käteviä pikkupöytiä.
Perheen kolmesta pikkutytöstä on ihanaa kiepsahtaa päivän päätteeksi  nahkaraheille odottelemaan iltasatua. Kaakeliuunin kupeessa on suloisen lämmintä. Marokkolaiset poufit tilattiin eBaysta.
Omakotitalon yläkertaan on sisustettu viihtyisä oleskelutila, jossa on rennompi tunnelma kuin alakerran olkkarissa. Istumapaikkoja on riittävästi, joten nahkarahi saa toimia pikkupöytänä. Metallitarjotin varmistaa, että kynttilät eivät keiku.
Pikkulapsiperheen olohuone on sisustettu rennosti eriparikalustein. Kevyitä korituoleja, itse tehtyä sohvapöytää ja nahkarahia yhdistää kaunis konjakinruskea sävy. Myös hyllyyn kasatut takkapuut korostavat yksityiskohtien rustiikkia tunnelmaa.

Lue lisää:

Kommentoi »