10 x oivallus asuntomessuilta! Jaloillaan seisova keittiösaareke, liukuovilla kahteen osaan jaettu olohuone & muut ideat

10 x oivallus asuntomessuilta! Jaloillaan seisova keittiösaareke, liukuovilla kahteen osaan jaettu olohuone & muut ideat
Sisustustoimittajamme Anna Aromaa ja Elsa Savaloja kiersivät Lohjan asuntomessut ja bongasivat tämän vuoden kiinnostavimmat uutuudet ja ideat.
Julkaistu: 9.7.2021

1. Kauniisti kaiverretut paneelit

Entisen sahanjohtajan talo on messujen korjausrakentamiskohde. William Morrisin klassikkotapetit on yhdistetty kipsisiin puolipaneeleihin. Jokaisen peilin yksilöllinen aihe on käsinkaiverrettu. Kohde 25 Villa Kokkokallio.

2. Keittiön niemeke sai ylleen kauniin pinnan

Kaunis ja harmoninen! Keittiötä rajaava niemeke on laatoitettu harmaalla Powder Mud -kalanruotomosaiikilla. Keittiössä on Cello Otava -kalusteet. Kohde 15 Ainoa Fiksu.

3. Ilmavat rimat jakavat huoneen

Puinen ritiläseinä rajaa eteisen olohuoneesta hienovaraisesti. Mikä kätevintä, se myös akustoi avointa tilaa. Kohde 13 Jukkatalo Jalava.

4. Messujen herkin seinä

Japanilaisvaikutteisen talon makuuhuoneen seinällä on asukkaan ottamasta luontoaiheisesta valokuvasta teetetty tapetti. Kuvatapetti on Dekotelista. Kohde 8 Talo Sensu.

5. Väri-iloittelua keittiössä (ja jopa astianpesukoneessa)

Leikkisä keittiö on Novillon mallistosta. Elävä taustaseinä on mikrosementtiä. Astiapesukonetta koristaa magneettiin painettu kuva Johanna Oraksen teoksesta Ehjäksi särkynyt. Magneettikuvan voi halutessaan vaihtaa, Liune. Kohde 2 ProModi.

6. Hauska saarekemateriaali

Hirsitalon saarekkeessa on Puustellin puukomposiittiovet. Rouhea materiaali sopii hyvin hirsitalon luonteeseen. Kohde: 9 Villa Nordic Stories.

7. Olohuone, joka on jaettu kahteen osaan liukuovilla

Japandi-tyylinen olohuone on jaettu Eclisse Syntesis Line -liukuovilla kahteen oleskelutilaan, joista on näkymä viherkatolle. Kohde 8 Talo Sensu.

8. Vau mikä kohokuvioinen kasviseinä

Näyttävä kasviaiheinen seinä on koottu kolmiulotteisesta kipsilevyistä, jotka on asentamisen jälkeen maalattu. Kohde 10 Joutsela.

9. Saareke, joka seisoo jaloillaan

Tolppajaloilla seisova Silta-saareke on avokeittiön vetonaula. Harri Koskisen suunnittelema irtokalustemainen saareke on hyvä vastapaino koko seinän kokoiselle kaapistolle. Keittiö on Saari-keittiön valmistama. Kohde 10 Joutsela.

10. Kaunista kierrätysmateriaalein

Suihkun orgaaninen laattaseinä on toteutettu kierrätysmosaiikilla. Messinkiset nupit ja suihku ovat Tapwellin. Kohde 7 Pyörre.

2 kommenttia