Takkahuoneen sisustus – kurkkaa ideat, joiden avulla luot tunnelmallisen tilan tulisijan ympärille
Sisustus
Takkahuoneen sisustus – kurkkaa ideat, joiden avulla luot tunnelmallisen tilan tulisijan ympärille
Takkahuoneen sisustus määräytyy monesti tulisijan mukaan. Kun sävyt ja materiaalit ovat oikeat, takka pääsee oikeuksiinsa. Nappaa kodeista ideat, joilla sulautat tulisijan osaksi kodin sisustusta.
Saneerauslaastilla päällystetty takka komeilee keskellä kotia. Takanhormi ja muut mustat yksityiskohdat kokoavat vaaleasävyisen sisustuksen yhtenäiseksi. Varaava takka on takkamuurarin kädenjälkeä.
1960-luvun paritalokodin seinään muurattu takka solahtaa uutta ja vanhaa yhdistelevään sisustukseen. Takan yläpuolella on luonteva paikka Samsungin taululta näyttävälle televisiolle.
1950-luvun tiilimuurattu takka on päivitetty alkuperäisen tyylin mukaisesti. Takan tummentunut yläosa on valkaistu antiikkilaastilla. Laatoitetulla alustalla voi nyt huoletta pitää vaikka viherkasveja, sillä entiseen avotakkaan on asennettu lasit.
Rivitalokodin eläväinen takkaseinä on verhoiltu tiililaatoilla ja asukkaiden itse tekemällä puolipaneelilla, joka on samaa sävyä biotakan kanssa. Kokonaisuus on yhtenäinen ja harmoninen. Samantyylisiä biotakkoja myy Takkahenki. Artekin vintagekalusteet on hankittu käytettyinä.
Olohuoneen ja ruokailutilan väliin sijoitettu linjakas takka sopii luontevasti osaksi uuden omakotitalon skandinaavista sisustusta. Tulta voi ihailla molemmista suunnista. Samankaltainen kiertoilmatakka on Valmistulin Davos U. Tutustu tarkemmin tähän kauniiseen kotiin!
50-luvun rivitaloasunto remontoitiin rakennusajan henkeen kellarikerroksen takkatilaa myöten. Upean kokonaisuuden kruunaa Hiort af Ornäsin sohvaryhmä. Sen nojatuolit on verhoiltu uudelleen Gullichsenin kankailla. 50-luvun hylly on nettihuutokaupasta.
Asukkaat ihastuivat 70-luvun alun kerrostalokotinsa takkaan niin, että kalustus suunniteltiin sen ympärille. Oranssit ja punaiset yksityiskohdat sekä lämpimän sävyinen puu tuovat hehkua takkatilaan. Kurkkaa lisää kuvia tästä selkeän ajattomasta kodista!
Vaikuttavan korkea oleskelutila on loft-henkisen omakotitalon sydän. Tilan keskellä komeilee Rüegg Cubeo -takka. Valkoisen tulisijan seurana on mustaa ja harmaata, joita pehmentävät vaalea puu ja beige.
Mittatilaustyönä muurattu jyhkeä vuolukivitakkaleivinuuni sopii mittasuhteiltaan ja väriltään hyvin takkahuoneeseen, jossa on mustaksi maalatut lattia ja katto. Rottinkituolit keventävät tummaa sisustusta.
Olohuoneessa on sisustussuunnittelijan piirtämä takka, jonka toteutti paikallinen muurari. Selkeälinjainen vaalea sisustus jatkaa takan linjoja.
2 kommenttia