10 modernia takkaa ja tulisijaa
Rakenna ja remontoi
10 modernia takkaa ja tulisijaa
Takoissa ja tulisijoissa suositaan nyt siroutta ja sisustuksellisuutta. Suuret kulma- ja sivuluukut tarjoavat mahdollisuuden ihailla takkatulta eri puolilta huonetta. Kokemuksen viimeistelevät tyylikkäät takkatarvikkeet.
Julkaistu 1.3.2016
Meillä kotona

Linnatulen Witka Wood on moderni, kotimainen pönttöuuni. Sen teräskuoret kätkevät varaavan massan, joka takaa pitkän ja tasaisen lämmön. Kuvassa Witka Wood Steel harjatulla teräskuorella, 4 690 €. Valkoinen, musta, harmaa efektipinta ja punainen 3 950 €.

NunnaUunin kompakti Deko Due C2 -kevyttulisija sulautuu monenlaisiin sisustuksiin. Mammutti-vuolukivinen tuplakuori pidentää lämmönkestoa. Samassa sarjassa on tulisijoja mustalla ja valkoisella emaloidulla pinnalla. Deko Due C 2 alkaen 2 570 €.
Tulikiven kotimaisessa Valkia Nammi V4 -takassa on tehokkaasti lämpöä varaava ja pitkään luovuttava vuolukivinen sisus ja keraamisilla täyskivilaatoilla toteutettu vaakalaatoitus. Sarjan takkoja saatavilla myös hiertopinnalla ja saumattomalla laattapinnalla. Useita sävyjä. Valkia Nammi V4 alkaen 7 830 €.
JC Bordeletin Zelia 908 roikkuu katosta. 360 asteen lasinäkyvyys tarjoaa tunnelmaa joka puolelle. Saatavilla useita värejä. Kuvan takka alkaen 14 121 €, Suomen Sisustustakka.
Conturan uudessa 556G Style -kiertoilmatakassa on suuri lasiluukku ja sivulasit, jolloin tuleen on lähes 180 asteen näkymä. Saman sarjan takoissa pintavaihtoehtoina kiiltävä valkoinen metalli, matta musta, harmaa metallikuori tai vuolukiviverhoilu. Valkoinen 556G Style lasiluukulla alkaen 2 290 €.
NunnaUunin Genius on modernisti muotoiltu, kotimainen, varaava injektoritakka. Injektorivaraaja siirtää palamisessa syntyvän lämmön tehokkaasti vuolukivirakenteisiinsa. Värit valkoinen, musta, blueberry, vanilla, mocca ja lime. Kuvan Genius Mocca alkaen 4 550 €.
Takkacenterin kotimaiseen Sara-takka-leivinuuniin saa halutessaan myös haudutusuunin tai läpiluukut. Valmistusmateriaali tulipesästä ulkokuoreen on varaavaa Crowall-massaa. Väri- ja luukkuvaihtoehtoja on lukuisia. Kuvan takka 6 115 €.

Nordpeisin Odense on pienikokoinen, kevyt kulmaluukullinen kiertoilmatakka. Se ei kuumene pinnalta, joten se vaatii vain pienet suojaetäisyydet ja vie siksi vain vähän lattiapinta-alaa. Voidaan maalata halutun väriseksi. Hinta sisältäen rahdin 3 040 €.

Invictan Oracle on ranskalainen, modernisti muotoiltu, valurautainen kevyttakka. Hinta esimerkiksi 1 299 €, Netrauta.
Raisin Bionic Fire -takassa liekit näkyvät kahdessa tulipesässä lämpötilan kohottua. Saatavilla sekä mustana että nikkelin värisenä valkoisella ovella. Takassa on panostettu olemattoman pieniin hiukkaspäästöihin. 5 778 €, Roltrade.
Loimuavan tulen ihailun sopii täyspuinen Rocquet-tammituoli on rottinkinen istuin, 795 €, Kruunukaluste.
Napakasta nahasta valmistettu takkapuiden kannin on kotimaista käsityötä, 189 €, Gedigo.
Exclusive Companion Set Emmassa on kaikki, mitä takan ylläpitoon tarvitsee, 475 €, Eldvarm.

Lue lisää:

Kommentoi »