Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Zorbaksen broileri

10 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 h 0 min
14.9.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
broilerin koipi-reisiä
Marinadi
1 dl
oliiviöljyä
1 dl
sitruunamehua
100 g
tuoretta oreganoa
2 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria

Valmista marinadi ja pane broilerinpalat marinoitumaan siihen yön yli jääkaapissa. Tuntia ennen suunniteltua grillausta ota broilerit jääkaapista, siirrä uunivuokaan, valele marinadilla ja pane uuniin. Kypsennä broilereita 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Sillä välin kokoa pallogrilli (kyllä, pyörillä varustetut jalat tulevat jommankumman kahvan puolelle) ja valmista hiillos. Grillaa kypsät koipireisipalat nopeasti. Tarjoile Zorbaksen broilerit esimerkiksi kreikkalaisen horiatiki-salaatin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt