Maku

Zorbaksen broileri

10 h 15 min
0
0

Zorbaksen broileri

GL
LA
MA
MU
0
0
Teksti Juha Virkki
Kuvat Tommi Anttonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gbroilerin koipi-reisiä

Marinadi

  • 1 dloliiviöljyä
  • 1 dlsitruunamehua
  • 100 gtuoretta oreganoa
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria

Tee näin

10 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 h

Valmista marinadi ja pane broilerinpalat marinoitumaan siihen yön yli jääkaapissa.
Tuntia ennen suunniteltua grillausta ota broilerit jääkaapista, siirrä uunivuokaan, valele marinadilla ja pane uuniin. Kypsennä broilereita 175-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
Sillä välin kokoa pallogrilli (kyllä, pyörillä varustetut jalat tulevat jommankumman kahvan puolelle) ja valmista hiillos.
Grillaa kypsät koipireisipalat nopeasti. Tarjoile Zorbaksen broilerit esimerkiksi kreikkalaisen horiatiki-salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä