Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Runsaasti makua!

Yhden pannun sriracha-kanapasta on uusi ja supermaukas arkisuosikkisi

30 min

Pastaa helpompaa arkiruokaa saa hakea. Tällä kertaa padassa kypsyy runsaasti makua ja proteiinia, kun joka paikan ketsupiksi kutsuttu srirachakastike maustaa kanapastan koukuttavan tuliseksi.

5.2.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
1
suippopaprika
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 prk (230 g)
kidneypapuja suolaliemessä
250 g
broilerin fileesuikaleita
2 rkl
rypsiöljyä
1 tlk (400 g)
yrteillä maustettua tomaattimurskaa
3–4 dl
vettä
1
kana-annosfondi
2–3 tl
srirachaa
1 tl
sokeria
¾ tl
suolaa
200 g
rigatoni-pastaa
(1–2 dl
juustoraastetta)
1 dl
basilikaa

Yhden panniun sriracha-kanapasta – ohje:

  1. Huuhtele paprika, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot ja kanta, leikkaa paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet. Huuhtele pavut lävikössä.
  2. Ruskista broilerin fileesuikaleet öljyssä paistokasarissa. Lisää sipulit, valkosipuli ja paprika. Paista pari minuuttia.
  3. Lisää tomaattimurska, vesi, pavut, annosfondi, sriracha, sokeri ja suola. Kiehauta. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.
  4. Sekoita joukkoon pasta. Säädä liesi keskilämmölle. Kypsennä 15–20 minuuttia.
  5. Lisää loppuvaiheessa joukkoon halutessasi juustoraastetta tai revittyä mozzarellaa ja peitä paistokasari kannella. Viimeistele basilikalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt