Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vuohenvuoden salaatti

20 min
31.10.2008
Reseptin ainekset
15 annosta
1 kpl
rooman- eli sidesalaattia ruukussa
1 kpl
tammenlehtisalaattia ruukussa
1 kpl
jääsalaattia ruukussa
1 dl
oliiveja
250 g
kirsikkatomaattia
200 g
vuohenmaitojuustoa
200 g
fetajuustoa (rasvaa 18 %)
50 g
tuoretta rosmariinia
1 dl
tuoretta basilikaa
1/2 dl
tuoretta oreganoa
Kastike
1 rkl
sitruunamehua
4 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
valkopippuria

Pese ja valuta salaatti. Levitä oliivien kanssa tarjoiluvadille.

Halkaise kirsikkatomaatit ja paloittele juustot. Jos feta sattuu olemaan kovin murenevaa, anna sen murentua salaatille ja tee vartaat pelkästään tiiviimmästä vuohenjuustosta.

Riivi rosmariininoksat vartaiksi ja pujota juusto ja tomaatti vartaisiin. Valele vartaille sitruunalla maustettua öljyä ja jauha päälle pippuria. Nosta vartaat salaattikedolle.

Ripota mukaan kauden yrttejä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt