Maku

Vuohenvuoden salaatti

20 min
0
0

Vuohenvuoden salaatti

GL
0
0
Teksti Maarit Cederbeg
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 1 kplrooman- eli sidesalaattia ruukussa
  • 1 kpltammenlehtisalaattia ruukussa
  • 1 kpljääsalaattia ruukussa
  • 1 dloliiveja
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 200 gvuohenmaitojuustoa
  • 200 gfetajuustoa (rasvaa 18 %)
  • 50 gtuoretta rosmariinia
  • 1 dltuoretta basilikaa
  • 1/2 dltuoretta oreganoa

Kastike

  • 1 rklsitruunamehua
  • 4 rkloliiviöljyä
  • 1/4 tlvalkopippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Pese ja valuta salaatti. Levitä oliivien kanssa tarjoiluvadille.

Halkaise kirsikkatomaatit ja paloittele juustot. Jos feta sattuu olemaan kovin murenevaa, anna sen murentua salaatille ja tee vartaat pelkästään tiiviimmästä vuohenjuustosta.

Riivi rosmariininoksat vartaiksi ja pujota juusto ja tomaatti vartaisiin. Valele vartaille sitruunalla maustettua öljyä ja jauha päälle pippuria. Nosta vartaat salaattikedolle.

Ripota mukaan kauden yrttejä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä