Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lyttypottujen uudet kuviot! Rapsakat vohveliperunat ja salvia-savuvoi ovat grilliruoan parhaat kumppanit

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Vohveliperunat ovat vohveliraudan parasta antia! Ruskistettu salvia-savuvoi viimeistelee rapean varhaisperunalisukkeen.

20.6.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
keitettyjä varhaisperunoita (esim. Timo)
100 g
voita
3 tl
savusuolahiutaleita (esim. Maldon)
1 rku
salviaa
1 rkl
viinietikkaa

Vohveliperunat – ohje:

  1. Pese perunat hyvin. Keitä juuri ja juuri kypsiksi. Valuta perunat ja anna jäähtyä hetki.
  2. Paina hieman jäähtyneet perunat litteiksi esimerkiksi nyrkillä tai puulastalla.
  3. Laita voi pannulle ja kuumenna. Kun voi alkaa ruskistua, lisää pannulle savusuola ja salvianlehdet. Anna ruskistua vielä muutaman minuutin ajan, kunnes seos on sopivan paahteista. Mausta viinietikalla.
  4. Valele perunat voisulalla ja paista vohveliraudalla rapeiksi.
  5. Valuta loppu voi (lämmitä tarvittaessa) paistettujen perunoiden päälle. Tarjoa vohveliperunat grilliruokien lisukkeena.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt