


Viertolan naudanliharullat
3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min
Reseptin ainekset
7 annosta
1200 g
naudanpaistia (sisäpaisti)
Marinadi
1 tl
worcestershirenkastiketta
1 rkl
soijakastiketta
3 rkl
ruokaöljyä
Täyte
250 g
kevätsipulia
Valelu
25 g
voita
Viipaloi ja leikkaa paisti mahdollisimman ohuiksi noin 10×10 cm:n viipaleiksi. Voit myös käyttää valmiiksi nuijittua ja pakattua lehtipihvilihaa. Sekoita marinadi ja valele se viipaleille. Marinoi lihaa muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
Leikkaa kevätsipulit pätkiksi ja rullaa ne kääryleiden sisään. Kiinnitä kääryleet cocktailtikuilla ja ruskista voi-öljyseoksessa.
Hauduta kääryleitä padassa kannen alla 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Alenna lämpö 150 asteeseen ja valele kääryleitä vielä kypsymisen aikana lihasta valuvalla nesteellä, voisulalla tai persiljavoilla.
•Hauduta kääröt mureiksi. Jos valmistat kääröt hyvin raakakypsytetystä ulkofileestä, on kypsennysaika reilusti lyhyempi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat