Maku

Viertolan naudanliharullat

3 h 20 min
3
0

Viertolan naudanliharullat

MU
0
3
Teksti Virpi Tissari-Simola
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (7 annosta)

  • 1200 gnaudanpaistia (sisäpaisti)

Marinadi

  • 1 tlworcestershirenkastiketta
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 3 rklruokaöljyä

Täyte

  • 250 gkevätsipulia

Valelu

  • 25 gvoita

Tee näin

3 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN3 h

Viipaloi ja leikkaa paisti mahdollisimman ohuiksi noin 10×10 cm:n viipaleiksi. Voit myös käyttää valmiiksi nuijittua ja pakattua lehtipihvilihaa. Sekoita marinadi ja valele se viipaleille. Marinoi lihaa muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.

Leikkaa kevätsipulit pätkiksi ja rullaa ne kääryleiden sisään. Kiinnitä kääryleet cocktailtikuilla ja ruskista voi-öljyseoksessa.

Hauduta kääryleitä padassa kannen alla 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Alenna lämpö 150 asteeseen ja valele kääryleitä vielä kypsymisen aikana lihasta valuvalla nesteellä, voisulalla tai persiljavoilla.

•Hauduta kääröt mureiksi. Jos valmistat kääröt hyvin raakakypsytetystä ulkofileestä, on kypsennysaika reilusti lyhyempi.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä