


Veriletut
50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
5 annosta
3 dl
verta (pakaste)
3 dl
vettä
1 dl
ohrajauhoja
1 dl
ruisjauhoja
1/2 kpl
sipulia
1 kpl
munaa
25 g
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1 tl
suolaa
1 tl
meiramia
1/4 tl
valkopippuria
Paistamiseen
25 g
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Sekoita keskenään sulatettu veri ja vesi. Vatkaa sekaan jauhot ja anna taikinan turvota 20 minuuttia.
Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipuli, muna, rasva ja mausteet lettutaikinaan.
Paista lettupannulla pieniä verilettuja.
Tarjoa veriletut heti puolukkasurvoksen ja perunamuusin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat