Maku

Veriletut

50 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
4.3
1
Julkaistu: 23.11.2008


Ainekset (5 annosta)

  • 3 dlverta (pakaste)
  • 3 dlvettä
  • 1 dlohrajauhoja
  • 1 dlruisjauhoja
  • 1/2 kplsipulia
  • 1 kplmunaa
  • 25 gjuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmeiramia
  • 1/4 tlvalkopippuria

Paistamiseen

  • 25 gjuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Tulosta
Sekoita keskenään sulatettu veri ja vesi. Vatkaa sekaan jauhot ja anna taikinan turvota 20 minuuttia.
Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipuli, muna, rasva ja mausteet lettutaikinaan.
Paista lettupannulla pieniä verilettuja.
Tarjoa veriletut heti puolukkasurvoksen ja perunamuusin kanssa.
MITÄ PIDIT?
4.33
1 kommentti