Teksti
Kuvat
Julkaistu: 23.11.2008

Veriletut
Reseptin ainekset (5 annosta)
- 3 dlverta (pakaste)
- 3 dlvettä
- 1 dlohrajauhoja
- 1 dlruisjauhoja
- 1/2 kplsipulia
- 1 kplmunaa
- 25 gjuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
- 1 tlsuolaa
- 1 tlmeiramia
- 1/4 tlvalkopippuria
Paistamiseen
- 25 gjuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Sekoita keskenään sulatettu veri ja vesi. Vatkaa sekaan jauhot ja anna taikinan turvota 20 minuuttia.
Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipuli, muna, rasva ja mausteet lettutaikinaan.
Paista lettupannulla pieniä verilettuja.
Tarjoa veriletut heti puolukkasurvoksen ja perunamuusin kanssa.