Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Veriappelsiini-kvinoasalaatti

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Näyttävä veriappelsiini-kvinoasalaatti myös maistuu herkulliselta. Appelsiinien ja kvinoan seuraksi lisätään fetaa, pistaasipähkinöitä, punasipulia ja tuoreita yrttejä.

Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
kvinoa mixiä (Risella)
5 kpl
veriappelsiineja
100 g
kuorellisia pistaasipähkinöitä
150 g
fetaa murennettuna
3/4 dl
tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
½ dl
tuoretta minttua hienonnettuna
1 kpl
punasipuli ohuiksi renkaiksi leikattuna
Salaatinkastike
1 kpl
veriappelsiinin mehu
3 rkl
neitsytoliiviöljyä
1 rkl
valkoviinietikkaa
2 tl
hunajaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kaikki salaatinkastikkeen ainekset keskenään. Laita punasipulirenkaat marinoitumaan salaatinkastikkeeseet salaatin valmistuksen ajaksi.

Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna kvinoan jäähtyä vähintään 15 minuuttia keittämisen jälkeen.

Poista veriappelsiineista kuori veitsellä leikaten. Viipaloi veriappelsiinit ja leikkaa viipaleet vielä neljään osaan. Veriappelsiinit voit tarvittaessa korvata tavallisilla appelsiineilla, mutta käytä silloin yksi appelsiini vähemmän.

Kuori pistaasipähkinät ja rouhi veitsellä.

Sekoita keitetty kvinoa, salaatinkastike, punasipulirenkaat, pilkotut veriappelsiinit, rouhitut pistaasipähkinät, murustettu feta ja hienonnetut yrtit hyvin keskenään.

Anna kvinoasalaatin maustua hetki ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt