Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Värmdön silli

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Silli saa seurakseen maistuvan sipuli-, muna- ja tillisilpun ja käväisee uunissa. Värmdön silli on täydellistä uusien perunoiden kanssa!

27.5.2015
Reseptin ainekset
3-4 annosta
4 kpl
kananmunia
160 g
1
punasipuli
nippu tilliä
100 g
voita
mustapippuria

1. Keitä kananmunat koviksi. Viipaloi matjes-sillifileet suupaloiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna keitetyt kananmunat ja reilu nippu tilliä. Sulata voita. 2. Asettele sillipalat tarjoilulautaselle. Sekoita kulhossa sipuli-, muna- ja tillisilppu keskenään. Nosta seos sillipalojen päälle. Kaada päälle voisula ja rouhaise pinnalle mustapippuria. 3. Nosta astia 200-asteiseen uuniin 10 minuutiksi ennen tarjoilua. Värmdön silli on täydellistä uusien perunoiden kanssa!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt