Kotivinkki

Värmdön silli

25 min
5
0

Värmdön silli

Silli saa seurakseen maistuvan sipuli-, muna- ja tillisilpun ja käväisee uunissa. Värmdön silli on täydellistä uusien perunoiden kanssa!
Teksti Kati Pohja
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (3-4 annosta)

  • 4 kplkananmunia
  • 160 g
  • 1punasipuli
  • nippu tilliä
  • 100 gvoita
  • mustapippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

1. Keitä kananmunat koviksi. Viipaloi matjes-sillifileet suupaloiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna keitetyt kananmunat ja reilu nippu tilliä. Sulata voita.
2. Asettele sillipalat tarjoilulautaselle. Sekoita kulhossa sipuli-, muna- ja tillisilppu keskenään. Nosta seos sillipalojen päälle. Kaada päälle voisula ja rouhaise pinnalle mustapippuria.
3. Nosta astia 200-asteiseen uuniin 10 minuutiksi ennen tarjoilua. Värmdön silli on täydellistä uusien perunoiden kanssa!

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä