


Täydellinen kesäpasta
Varhaiskaalipasta on kesän herkullisin (ja nopein) pasta
15 min
Varhaiskaalipastan valmistelut sujuvat samalla, kun pastavesi kiehuu. Nopeasti wokattu kaali ja samassa pannussa paistettu tofu vain sekoitetaan pastan kanssa, ja ruoka on valmis!
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
varhaiskaalia
250 g
marinoitua kiinteää tofua
250 g
spagettia
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
seesaminsiemenöljyä
½
sitruunan mehu
2 rkl
soijaa
1 rkl
siirappia
Lisäksi
1 dl
hienonnettua korianteria tai basilikaa
1 dl
raastettua parmesaania
mustapippuria myllystä
Varhaiskaalipasta – ohje:
- Huuhtele varhaiskaali, poista uloimmat lehdet ja kanta, leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Taputtele tofu talouspaperilla kuivaksi ja raasta raastimen karkealla terällä.
- Laita pasta keittymään suolalla maustettuun veteen.
- Paista kaalia rypsiöljyssä paistokasarissa viisi minuuttia. Lisää tofuraaste ja seesaminsiemenöljy. Paista vielä kaksi minuuttia. Mausta sitruunanmehulla, soijalla ja siirapilla.
- Nosta kypsä spagetti vedestä pastakauhalla kaalipaistokseen. Lisää hienonnettua korianteria ja parmesaaniraastetta. Rouhaise päälle mustapippuria.
Vinkki!
Maukkainta varhaiskaalista tulee, kun wokkaat sen nopeasti kuumalla pannulla – neste haihtuu nopeasti ja rakenteesta tulee napakka. Nosta pasta kaalin joukkoon suoraan keitinvedestä, jotta pasta pysyy notkeana ja sekoittuu paistokseen parhaiten.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat