Vanhanajan kanaviillokki sitruunasiivin

1 h
3.6
7

Vanhanajan kanaviillokki sitruunasiivin

MU
7
3.6
Teksti Eeva-Riitta Tuominen
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gbroilerin rintaleikkeitä (kypsennettyinä)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 4 dlvettä
  • 1/2 kplkanaliemikuutiota
  • 2 tlcurrya
  • 2 tlsokeria
  • 2 rklsitruunamehua
  • 3 rklvaaleaa kastikesuurustetta
  • 2 rklruokakermaa

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN40 min

 Pane riisi tai perunat kiehumaan.

Leikkaa kypsä broileri pienehköiksi paloiksi. Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy, lisää broileripalat ja paista hetki. Lisää vesi, kanaliemikuutio, curry ja sokeri ja anna kiehua viitisen minuuttia.

Sekoita joukkoon ensin sitruunan mehu, sitten suuruste ja lopuksi kerma. Jos kastike ei ole tarpeeksi paksua, lisää suurustetta varovasti. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Älä enää keitä kanaviilokkia.

Tarjoa vanhanajan sitruunainen kanaviilokki riisin tai perunoiden ja mustaviinimarjahillon tai -hyytelön kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä