Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Välimeren pastasalaatti

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
30.3.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
5 dl
pastaa
200 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
1 kpl
punaista paprikaa
1 kpl
keltaista paprikaa
1 dl
kivettömiä oliiveja (mustia)
1 kpl
punasipulia (viipaleina)
Kastike
4 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
viinietikkaa
2 rkl
tuoretta oreganoa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Keitä pasta al denteksi ja valuta siivilässä tai käytä tähteeksi jäänyttä pastaa noin litran verran.

Sekoita öljy ja viinietikka keskenään. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike vielä vähän lämpimän pastan joukkoon, niin maut imeytyvät tehokkaammin.

Murra fetajuusto palasiksi ja sekoita se paprikakuutioiden ja oliivien kanssa pastapohjaan.

Anna Välimeren pastasalaatin maustua viileässä ennen tarjoilua.

•Tarjoa Välimeren pasta sellaisenaan tai vihreältä salaattipetiltä hyvän leivän kera. Pastan keittämisessä tärkeimmät muistettavat asiat ovat riittävän iso kattila ja runsas vesi. Tällä pyritään varmistamaan se, että kun lisäät kiehuvaan veteen pastan ja suolan, veden lämpötila ei tipahda alle + 80 asteen. Tämä on oleellista jos et halua liisteriä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt