Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Uunifetaperunat – helppo resepti on hittiherkuksi nousseen uunifetapastan pikkuserkku

50 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 35 min

Uunifetaperunat ovat yhdistelmä klassisia lohkoperunoita, uunissa paahtunutta fetaa ja raikkaan makeita tomaatteja. Helppo resepti on hittiherkuksi nousseen Liemessä-blogin uunifetapastan pikkuserkku. Kokeile ilmiöksi noussutta ruokaa nyt perunoilla!

19.2.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Uunifetaperunat
1 kg
perunoita
2
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
3 rkl
oliiviöljyä
2 tl
provencen yrttisekoitusta
1 tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
Lisäksi
250 g
terttuluumu- tai kirsikkatomaatteja
200 g
fetajuustoa
Viimeistely
½ rku
basilikaa tai rucolaa

Uunifetaperunat valmistuvat helposti näin:

  1. Pese ja lohko perunat. Hienonna valkosipulinkynnet ja chili. Sekoita kulhossa perunat, valkosipuli, chili, 2 rkl öljyä ja mausteet.
  2. Levitä perunat leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa 20 minuuttia.
  3. Tee juustolle kolo pellille ja nosta fetapala kokonaisena pellille. Nosta tomaattiterttu myös pellille. Rouhi juuston ja tomaattien pinnalle hiukan mustapippuria ja lorauta ruokalusikallinen oliiviöljyä.
  4. Paista vielä uunin ylätasolla 10–15 minuuttia.
  5. Viimeistele uunifetaperunat basilikalla tai rucolalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt